ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Ford Puma с премиера на 26 юни (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 24 Jun 2019 Новини
133
0
Новият Ford Puma с премиера на 26 юни (Видео)

Румънското подразделение на Ford публикува промо клип, с помощта на който анонсира, че световната премиера на изцяло новата PUMA ще се състои само след два дни- на 26 юни.

Завръщането на емблематичния модел Puma на Ford беше обявено в началото на април, когато от компанията разпространиха и първото, макар и затъмнено изображение на автомобила.

Ford Puma ще се завърне на европейсикя пазар още през тази година, но под формата на компактен кросовър с атлетичен и стилен дизайн.

Новата PUMA обещава да предложи уникално изпълнение на товарното си отделение, което ще гарантира лидерски в класа товарно пространство с вместимост от 456 литра, и ще се предлага в mild хибридна версия. Същата ще предложи отлична горивна икономичност, като в същото време водачът ще може да разчита на максимална мощност от до 155 конски сили.

Новият Ford PUMA ще бъде пуснат в продажба към края на 2019 година, а производството на модела ще се осъществява в модерния завод на марката в Крайова, Румъния, в който компанията инвестира почти 1.5 млрд евро от 2008 година до момента.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: