ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Ford Kuga обещава с до 28% по-добра горивна икономичност

like0 unlike0
Auto-Press 27 Mar 2020 Новини
103
0
Новият Ford Kuga обещава с до 28% по-добра горивна икономичност

Ford обяви, че благодарение на трите си основни хибридни задвижващи версии, новото поколение на Kuga ще предложи върхова горивна икономичност в своя клас, като обещава повишаване на пробега с до 28% в сравнение с адекватен като параметри свой предшественик.

От Ford определят новата Kuga като своето най-електрифицирано пазарно предложение- автомобилът е наличен в три хибридни версии- mild, замозареждаема и plug-in зареждаема, а самият модел е аеродинамично и технологично оптимизиран за постигане на възможно най-добрата горивна икономичност.

За най-високотехнологичната модификация на Kuga- Kuga Plug-In Hybrid, от Ford коментират, че ще предложи на потребителите най-добрата горивна икономичност, най-ниските CO2 емисии и режим с изцяло електрическо задвижване в своя сегмент- 72 километра според NEDC цикъла на замерване и 56 километра при WLTP замерване.

За постигането на тези показатели, новата Kuga разчита и на изцяло новата си платформа с предно задвижване, основен акцент при която е аеродинамиката и по-ниското тегло, което при модела е с до 80 килограма по-малко.

В оборудването на новата KUGA могат да бъдат открити системи за интернет свързаност FordPass Connect, 12.3-инчов дигитален хъб, система за безжично зареждане на мобилен телефон, бордова система SYNC 3 с 8-инчов екран, луксозна аудиосистема B&O Sound System и други.

Honda с два нови електромобила. Разработва ги с General Motors

Подобни

Renault вади червения молив

Renault вади червения молив

Renault планира да съкрати около 15 000 работни места през следващите няколко години. Тези „необходими корекции на персонала“ са...

Само 13 модела в Европа с ръст през април

Само 13 модела в Европа с ръст през април

Данните на агенцията JATO Dynamics сочат, че само 13 модела са отбелязали подобрение в пазарното си представяне през април...

Сезон 2020 на Формула 1 стартира през юли с два старта на една писта

Сезон 2020 на Формула 1 стартира през юли с два старта на една писта

Организаторите на Формула 1 обявиха, че Сезон 2020 на шампионата ще започне през следващия месец с Гран при на Австрия на 5 юли....

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: