ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Corvette Stingray вдига 96 км/ч за 3 секунди

like0 unlike0
Auto-Press 07 Nov 2019 Новини
41
0
Новият Corvette Stingray вдига 96 км/ч за 3 секунди

С премиерата на изцяло новото поколение на Corvette Stingray американската компания Chevrolet разбуни духовете в сегмента на суперспортните автомобили. Автомобилът предизвика сериозен интерес не само благодарение на дизайна си, но и на технологичното обезпечаване, с което дебютира той.

Неизвестните около Corvette Stingray 2020 станаха с едно по-малко, след като от Chevrolet потвърдиха официално и част от динамичните показатели, на които ще могат да разчитат бъдещите му собственици.

При поръчка на Corvette Stingray с пакета Z51 Performance Package, клиентите ще могат да разчитат на възможност за ускорение от 0 до 96 км/ч за сачо 2.9 секунди, а стандартното изпълнение на модела ще извършва същото упражнение за точно 3 секунди.

"Представянето на Stingray 2020 надмина нашите очаквания", коментира Алекс Макдоналд, директор на спортното подразделение на Chevrolet. "Изместването на повече тежест над задните колела ни помогна да постигнем по-добро потегляне от място, но важно за цялостното представяне е и интеграцията между задвижването и окачването "

Успоредно с анонсиране на ускорението от място, което обещава Stingray, от Chevrolet обявиха и времената, които са постижими с двете модификации за изминаването на класическата за САЩ четвърт миля. Corvette Stingray с пакет Z51 Performance се нуждае от 11.2 секунди с финална скорост от почти 194 км/ч. При стандартната версия на модела времето е 11.2 секунди, но финалната скорост е почти 197 км/ч.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: