ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Corvette с премиера на 18 юли

like0 unlike0
Auto-Press 12 Apr 2019 Новини
252
0
Новият Corvette с премиера на 18 юли

General Motors обяви, че дългоочакваната премиера на изцяло новото поколение на емблемата Corvette ще се състои на 18 юли нази година. Успоредно с това, от американския гигант анонсираха, че последният представител на актуалното седмо поколение на модела ще бъде предложен на търг, а събраните средства ще бъдат предоставени за благотворителност (Stephen Siller Tunnel to Towers Foundation).

"GM, GMC и Chevrolet подкрепят фондацията Stephen Siller Tunnel to Towers и нейната отдаденост към ранените и загинали военни, работещите в бърза помощ и техните семейства", коментира Мери Бара, председател и изпълнителен директор на General Motors. "Продажбата на иконата Corvette ще помогне на фондацията да продължи със своето добро дело и ще постави началото на пътя на новото поколение Corvette, което ще бъде представено на 18 юли".

Последният представител на седмото поколение Corvette е версия Z06 2019, изпълнена в черен цвят, и ще бъде включена в търга Barrett-Jackson Northeast на 28 юни.

Автосалон Ню Йорк 2019: HYUNDAI показа VENUE

Подобни

Dacia лансира нов корпоративен уебсайт с онлайн конфигуратор

Dacia лансира нов корпоративен уебсайт с онлайн конфигуратор

От началото на юни месец сайтът на марката Dacia в България е с нова, по-модерна визия. Новият портал е в съответствие с обещанието...

Всички електромобили на Volkswagen с 8 години заводска гаранция

Всички електромобили на Volkswagen с 8 години заводска гаранция

Днес Volkswagen разпространи нова информация за изцяло новия си електромобил ID.3, който ще бъде пуснат в серийно...

Това е новото Renault ZOE (Видео)

Това е новото Renault ZOE (Видео)

Днес Renault разпространи първата информация, снимки и видео на новата версия на 100% електрическия модел ZOE. За новото ZOE от...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: