ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

НОВИЯТ CAMRY HYBRID СТЪПИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

like0 unlike0
Auto-Press 09 May 2019 Новини
574
0
НОВИЯТ CAMRY HYBRID СТЪПИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

Стартираха продажбите на новото осмо поколение на популярния, луксозен седан Camry в България. Засилвайки позициите на Toyota в D/ E сегмента на седаните, новият Camry Hybrid е уникално предложение за клиентите благодарение на мощната си самозарядна хибридна система, комфортното си пътно поведение и изтънченост.

Нарастващият интерес, както и търсене на хибридни автомобили, проправя пътя за повторното лансиране на Camry в Западна Европа след отсъствие от региона в рамките на 15 години. С годишни продажби от повече от 700 000 единици Camry остава най-продаваният седан на света в D/ E сегмента.

2,5-литровият двигател Hybrid Dynamic Force на Camry Hybrid комбинира нисък разход, ниски емисии и тиха работа с повече мощност и по-бързи реакции. С мощност от 160 кВт/ 218 к.с., Camry Hybrid генерира CO2 емисии от едва 98 г/км1 (по WLTP: 119 г/км) и постига комбиниран разход на гориво само 4,3 л/ 100 км1.

Новата хибридна система на Toyota (Toyota Hybrid System – THS II) включва нова секвенциална Shiftmatic технология, която позволява на водача да „превключва“ с лостa на конзолата и по този начин имитира конвенционална 6-степенна автоматична трансмисия за повече удоволствие от шофирането.

Последното поколение Camry е базирано на дизайна и инженеринговата философия на новата платформа Toyota New Global Architecture (TNGA). TNGA е ориентирана преди всичко към характеристики, осигуряващи удоволствие от шофирането, и поставя изискания стил на едно ниво с отлично качество на изработка, надеждност и безопасност.

Едно от основните предимства на новата платформа GA-K е, че тя е дава възможност на Toyota да преоткрие напълно всеки аспект на оформлението и техниката на средния по размери седан.

Това довежда до безпрецедентно голяма промяна за гамата на Camry в рамките само на едно моделно поколение, като практически няма пренасяне на компоненти от предшественика по отношение на стайлинг, Human Machine Interface (HMI) и дизайн на кокпита, двигатели, пътно поведение и управление, както и безопасност.

*Източник: www.toyota.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: