ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Нови части за стари италианки

like0 unlike0
Auto-Press 13 Dec 2019 Новини
45
0
Нови части за стари италианки

Автомобилната компания FCA пуска нова възможност за поръчване на резервни части за класически автомобили. Програмата включва части за класиката на италианските марки Alfa Romeo, Fiat, Lancia и Abarth и вече започна с предлагането на брони за легендарния Lancia Delta HF Integralе от 80-те и 90-те години.

Новият проект съчетава FCA Heritage, историята на дивизията на Fiat Chrysler Automobiles (FCA) за италианските марки и Mopar, марката FCA за оригинални резервни части, обслужване на клиенти и услуги, техния опит и необходимата документация.

Бъдещите компоненти за замяна ще бъдат произвеждани по оригинални планове с използваните по-рано форми или преси, които са запазени и съхранявани от FCA Manufacturing. Новоизработените класически резервни части ще съответстват по форма и ще се вписват без проблем в колите, като не налагат промяна в документите на автомобила.

Наскоро пуснатите за поръчка брони за Lancia Delta Integrale ще бъдат произвеждани в завода на FCA в предградието на Торино Груляско. FCA Heritage предлага частите за производствената версия на автомобила шесткратен световен рали шампион не боядисани. Обработката е лесна, тъй като пластмасата не се нуждае от покритие чрез полиране с пламък, информира производителят.

Броните се предлагат от търговските партньори на Mopar. Предните и задните брони за версията Evoluzione вече се предлагат на цени съответно около 1600 евро и 1400 евро. Съответните части за Lancia Delta HF Integrale,които ще се произвеждат, предстои да бъдат обявени в близко бъдеще.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: