ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новата Toyota Supra - първи официални снимки

like0 unlike0
Auto-Press 28 Dec 2018 Новини
522
0

Новата Toyota Supra - първи официални снимки

Новата Toyota Supra - първи официални снимки
/add_images/news/122018/s_1546012802_985.jpg
  1. Новата Toyota Supra - първи официални снимки
  2. Новата Toyota Supra - първи официални снимки

Сайтът SupraMKV е успял да се сдобие с официални снимки на новото поколение на модела Toyota Supra. Снимките са “изпуснати” от немския офис на японците, когато някой се е добавил в “листа на чакащите” попълвайки формуляр на търговския сайт.

Външноста на Toyota Supra серия А90 няколко пъти е хващана от папараците. От тях се вижда, че дизайнът на новото спортно купе е базиран на този при концепта FT-1 от 2014-а година, но в серийното изпълнение някои черти на колата са упростени. При серийното изпълнение отсъства релефният преден капак с прозрачно прозорче през което се вижда двигателят, липсват тънките крачета на страничните огледала и тясната челна оптика.

На новите снимки се вижда, че колата има черни предни стойки на покрива, такива са стойките на страничните огледала, предният сплитър, “крилцата” на страничните накладки и кърмата, както и покрива с две издутини /double-bubble/.

Новата Toyota Supra ползва платформата на сегашното, шесто поред поколение на BMW Z4. Но немската и японска машини имат различен външен дизайн, различни настройки на моторите и шаситата. Базовото изпълнение на спортното купе е оборудвано с мотора с индекс B48D, който е един от вариантите на двулитровата турбочетворка на BMW. За по-силните модификации ще се предлагат двигателите B46D (четирицилиндров) и B58C (шестцилиндров).

В началото на октомври Toyota започна да приема поръчки за колата, но за онлайн-запазване бяха достъпни само 900 автомобила. Техните купувачи ще станат членове на т.н. “Клуба 900” – Supra 900 Club.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: