ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новата Toyota Sienna идва с прахосмукачка и хладилник

like0 unlike0
Auto-Press 26 May 2020 Новини
62
0

Новата Toyota Sienna идва с прахосмукачка и хладилник

Новата Toyota Sienna идва с прахосмукачка и хладилник
/add_images/news/052020/s_1590469204_96.jpg
  1. Новата Toyota Sienna идва с прахосмукачка и хладилник
  2. Новата Toyota Sienna идва с прахосмукачка и хладилник
  3. Новата Toyota Sienna идва с прахосмукачка и хладилник

Североамериканското подразделение на Toyota разпространи първата информация за изцяло новото поколение на многофункционалната си Sienna, която обещава да предложи ново измерение в сегмента си благодарение на хибридното си задвижване, интегрираните технологични решения и общия си дизайн.

От Toyota анонисират, че Sienna 2021 се отличава с решителна стилистика и високи технологии, създадени в Съединените Американски Щати, където и се произвежда многофункционалната кола. Стандартно моделът е оборудван с незареждаема хибридна задвижваща система с четири режима на работа и с обща максимална мощност от 243 конски сили, основният виновник за които е 2.5-литров DOHC четицилиндров двигател с вътрешно горене.

Предвид семейната си насоченост, новата Toyota Sienna идва и с няколко нетипични технологични решения, в това число възможност за поръчка на колата с интегрирани прахосмукачка и хладилник, дистанционно отваряне на страничната плъзгаща се врата и багажник с жест с крак, регулируем във височина е дълбочина волан с подгряване, камера за задно виждане, 10-инчов прожекционен head-up екран, аудиосистема JBL® Premium Audio с 12 колони и други.

Sienna 2021 може да бъде поръчана и във версия със задвижване на четирите колела, а като аксесоари към колата се предлага дори система за допълнителен багажник на тавана.

По отношение на системите за сигурност, в оборудването на новата Toyota Sienna могат да бъдат открити 10 предпазни въздушни възглавници, система за разпознаване на пешеходци, круз контрол, автоматични спирачки, система за следване на пътното платно, разпознаване на пътните знаци и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: