ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новата Honda CR-V с официална премиера в България (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 08 Nov 2018 Новини
45
0

Новата Honda CR-V с официална премиера в България (Видео)

Новата Honda CR-V с официална премиера в България (Видео)
/add_images/news/112018/s_1541664002_221.jpg
  1. Новата Honda CR-V с официална премиера в България (Видео)
  2. Новата Honda CR-V с официална премиера в България (Видео)
  3. Новата Honda CR-V с официална премиера в България (Видео)

Петата генерация на Honda CR-V отбелязва официалната си премиера на теротията на България, демонстрирайки потенциала си да продължи да бъде най-продаваното пазарно предложение в своя сегмент.

"Искам да благодаря за подкрепата на всички вас във времето. Доказахме че сме освен партньори и много добри приятели, които споделяме радостите като днешната, която ни предстои", коментира по време на официалното представяне пред гости и клиенти Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор на Бултрако Моторс, официален дилър на Honda за България.

"Ще видите петото поколение на CR-V, произведено в Япония. На пръв поглед, то напомня за предшественика си, но в действителност то пристига при нас с революционни промени, с изключително мощен турбо-бензинов двигател със 194 коня, с безпрецедентната си сигурност Honda Sensing, системите, които са налични за всички нива на оборудване на CR-V, и още една новост- ще можете да се насладите и на седемместната модификация на модела. И ще нещо- в началото на следващата година, ще можем да представим за първи път и хибридният модел, който ще бъде с мощност от 220 коня", допълни Ангелина Деведжиева.

Новата Honda CR-V идва в две основни версии на 1.5-литровия си VTEC Turbo двигател- със 173 и 194 конски сили, както и във версия с две и четири задвижващи колела, а нивата на оборудване са четири.

Новата хибридна версия на CR-V е оборудван с Honda Hybrid Performance система, която използва интелигентен i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive) модул за управление на режимите на работа на хибридната система. Самата тя е съставена от двулитров i-VTEC бензинов двигател, мощен електромотор, литиево-йонен батериен модул и безстепенна предавателна кутия.

В зависимост от движението и изискванията от страна на водача, интелигентната система за управление на хибридната задвижваща система на CR-V Hybrid работи в три режима- изцяло електрически EV Drive, хибриден Hybrid Drive и Engine Drive, като превключва между тях за постигането на оптимална горивна икономичност.

От Honda споделят, че при стандартни сценарии на движението, системата превключва между Hybrid Drive и EV Drive, като при работа в първия, част от генерираната от двигателя с вътрешно горене енергия се пренасочва и за дозареждане на батерията. Engine Drive пък е оптимизиран за високоскоростно движение.

Специално за хибридната версия на новото CR-V от Honda са разработили информативен бордови интерфейс, с помощта на който водачът има възможност да следи работата на задвижващата система, в това число зарадят на батерията и процесът по нейното разреждане и зареждане.

2 100 000 долара за първата нова Supra

Подобни

BMW с нова колекция часовници

BMW с нова колекция часовници

BMW разпространи информация за новата си лятна колекция часовници, за която от автомобилната марка споделят, че са вдъхновени от...

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD обяви, че компанията ще разшири производствените си възможности в Съединените Американски Щати, като изгради нов комплекс за...

55 години SKODA 1000 MB

55 години SKODA 1000 MB

На 11 април 1964 година SKODA стартира производството на емблематичния си модел 1000 MB в Млада Болеслав. През септември същата...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: