ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

НОВА СТРУКТУРА В РЕНО НИСАН БЪЛГАРИЯ

like0 unlike0
Auto-Press 10 Sep 2019 Новини
70
0
НОВА СТРУКТУРА В РЕНО НИСАН БЪЛГАРИЯ

От септември, Емил Гърнев става генерален мениджър за марките Renault и Dacia в България. Той ще отговаря пред Хаким Бутера, който запазва позицията си на генерален мениджър на клъстър Югоизточна Европа.

Емил Гърнев е част от Рено Нисан България от 2008 г., когато е назначен за мениджър "Продажби и дилърска мрежа" за марките Renault и Dacia. През 2017 г. започва да отговаря и за следпродажбеното обслужване. Емил има над 15 години опит в автомобилния бизнес - през 2001 г. става мениджър продажби в Unitrade-X, официален вносител на марката Volkswagen по това време, а от 2006 г. заема същата позиция в Scania България. Завършил е електроника в Техническия университет в София.

“Една година след създаването на клъстър Югоизточна Европа забелязваме осезаема промяна в процесите и служителите на компанията благодарение на синергиите, които изградихме между България, Румъния и Молдова. Създаването на новите позиция и структура е изключително стратегически ход за Рено Нисан България. По този начин ще имаме възможността да се възползваме от максимална гъвкавост при взимане на решения, докато продължаваме да постигаме успешни резултати в рамките на устойчивия модел на клъстъра. Изправени пред година, изпълнена с вълнуващи премиери, вярваме, че новата структура ще допринесе за запазване на лидерската ни позиция на пазара на нови автомобили в България.“, заяви Емил Гърнев.

*Източник: www.renault.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: