ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Нова рекламна кампания на PEUGEOT e-208 с Новак Джокович (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 21 Jan 2020 Новини
132
0
Нова рекламна кампания на PEUGEOT e-208 с Новак Джокович (Видео)

PEUGEOT стартира новата си международна рекламна кампания „Move to Electric“, залагайки на своя посланик Новак Джокович, който току-що изигра първия си мач в Откритото първенство на Австралия, провеждащо се в Мелбърн от 20 януари до 2 февруари 2020 г.

Новата кампания на Марката представя PEUGEOT e-208 и се фокусира върху електрификацията на PEUGEOT. С 210-годишна история, с електрически и хибридни двигатели и със стратегията „ „Купи своя автомобил PEUGEOT, избери своя силов агрегат“, PEUGEOT влиза уверено в ерата на енергийния преход.

Чрез тази кампания Новак Джокович отправя силно послание: на 7-годишна възраст той знае, че бъдещето му няма да е скучно. Лесно е да се направи паралел между неговата история и тази на PEUGEOT, чието обещание е да предложи вълнуваща и уверена визия за бъдещето #UNBORINGTHEFUTURE.

С участието си в тази кампания и с емблема „Electric“ на ръкава на тениската си, номер 2 в световната ранглиста по тенис за мъже подчертава своята осъзнатост по отношение на опазването на околната среда и подкрепя стратегията за електрификация на PEUGEOT.

Кампанията стартира в деня на официалното откриване на 108-то издание на Откритото първенство на Австралия - първият турнир от Големия шлем.

*Източник: www.peugeot.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: