ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Нов лидер, но отново българин, начело на Balkan Offroad 2019

like0 unlike0
Auto-Press 18 Sep 2019 Новини
28
0

Нов лидер, но отново българин, начело на Balkan Offroad 2019

Нов лидер, но отново българин, начело на Balkan Offroad 2019
/add_images/news/092019/s_1568786404_600.jpg
  1. Нов лидер, но отново българин, начело на Balkan Offroad 2019
  2. Нов лидер, но отново българин, начело на Balkan Offroad 2019

Десислав Славчев и Маргарита Стайнова с Mercedes са новите лидери в генералното класиране след четвъртия състезателен ден на международното рали Balkan Offroad 2019. Победителите от надпреварата през 2012 година дадоха второ време за деня, като бяха изпреварени от холандския екипаж Риентс Хофстра – Еверт Бьорзма (Toyota).

Доскорошният доминатор в класа Константин Чолаков теоретично загуби всякакви шансове за призова позиция, след като повреда в турбината на неговия болид Toyota Hilux не му позволи да завърши отсечката около Копривщица и Клисура. Така, миналогодишният шампион се срина в класирането и разчитаме на колегата му Славчев.

В класа на SSV-бъгитата Цанко Цанков и Зорница Тодорова отново бяха най-бързи и увеличиха аванса си пред няколкото френски екипажа зад тях. Победителите от Balkan Offroad 2015 имат солидна преднина, но споделиха че етапът в планината е бил доста тежък и са карали доста под възможностите си, в опит да пазят машината.

Не така добре се развиха нещата за втория български екипаж в класа на бъгитата. Цветан Цветанов и Десислав Цветанов стартираха деня ударно, но още в края на първата специална секция повредиха окачването на своето бъги Can Am и се наложи да правят полеви ремонт, който им отне изключително много време и ги прати далеч назад в класирането.

При мотоциклетите, холандката Мириам Пол продължава да е начелон на генералното класиране, макар в етап 4 да бе иззпреварена от няколко свои сънародници от Холандия. При камионите Авив Кадшаи от Израел за пореден ден показа висша класа и е твърд лидер.

Balkan Offroad 2019 се отправя към Черно море, като в менюто за етап 5 са над 620 километра, по-голямата част от които – срещу хронометъра.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: