ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Нов кросовър показва Volkswagen в Шанхай

like0 unlike0
Auto-Press 12 Apr 2019 Новини
316
0

Нов кросовър показва Volkswagen в Шанхай

Нов кросовър показва Volkswagen в Шанхай
/add_images/news/042019/s_1555059602_853.jpg
  1. Нов кросовър показва Volkswagen в Шанхай
  2. Нов кросовър показва Volkswagen в Шанхай

На автосалона в Шанхай немците ще покажат в сериен вариант скъсения си кросовър Teramont. Машината е следствие на твърдото решение на Volkswagen да предлага кросовър във всеки пазарен сегмент.

Новият кросовър запазва междуосието, но е със 131 мм по-къс от стандартното изпълнение на Teramont (4905 мм) и е по-нисък с 50 мм (до 1719 мм). Заради намалената дължина купето е разчетено за петима, не е изключена и появата на по-скъп, четириместен вариант на салона.

Засега от компанията се ограничават с пускането на единствен тизър, но вече е ясно, че колата ще напомня миналогодишния концепт Atlas Cross Coupe. Малко по-късно в мрежата попаднаха и снимки на ашината от Националното бюро за сертификации на Китай.

Външно машината се отличава с друго оформление на предната част – фаровете са по-тесни, друга е радиаторната решетка, увеличен е въздухозаборникът в бронята. Задната част на автомобила, носещ засега условното название Volkswagen Teramont Coupe, е напълно оригинална – разични са калниците, вратата на багажника, светлините и бронята.

Новият кросовър ползва същата модулна модернизирана платформа MQB, както и станадратният Teramont. Това означава, че и двигателната гама ще е същата. За Китай това ще са двулитрови бензинови мотори с две нива на форсиране - 180 и 220 к.с. Те ще работят съвместно с роботизарана кутия със сдвоен съединител DSG. В САЩ новият кросовър ще се предлага с атмосферения мотор VR6 и нормален автоматик.

Английският бизнес потенциално губи по 21 млрд лири годишно от проблеми в кръстовете на шофьорите

Подобни

Dacia лансира нов корпоративен уебсайт с онлайн конфигуратор

Dacia лансира нов корпоративен уебсайт с онлайн конфигуратор

От началото на юни месец сайтът на марката Dacia в България е с нова, по-модерна визия. Новият портал е в съответствие с обещанието...

Всички електромобили на Volkswagen с 8 години заводска гаранция

Всички електромобили на Volkswagen с 8 години заводска гаранция

Днес Volkswagen разпространи нова информация за изцяло новия си електромобил ID.3, който ще бъде пуснат в серийно...

Това е новото Renault ZOE (Видео)

Това е новото Renault ZOE (Видео)

Днес Renault разпространи първата информация, снимки и видео на новата версия на 100% електрическия модел ZOE. За новото ZOE от...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: