ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Нов кросовър показва Volkswagen в Шанхай

like0 unlike0
Auto-Press 12 Apr 2019 Новини
311
0

Нов кросовър показва Volkswagen в Шанхай

Нов кросовър показва Volkswagen в Шанхай
/add_images/news/042019/s_1555059602_853.jpg
  1. Нов кросовър показва Volkswagen в Шанхай
  2. Нов кросовър показва Volkswagen в Шанхай

На автосалона в Шанхай немците ще покажат в сериен вариант скъсения си кросовър Teramont. Машината е следствие на твърдото решение на Volkswagen да предлага кросовър във всеки пазарен сегмент.

Новият кросовър запазва междуосието, но е със 131 мм по-къс от стандартното изпълнение на Teramont (4905 мм) и е по-нисък с 50 мм (до 1719 мм). Заради намалената дължина купето е разчетено за петима, не е изключена и появата на по-скъп, четириместен вариант на салона.

Засега от компанията се ограничават с пускането на единствен тизър, но вече е ясно, че колата ще напомня миналогодишния концепт Atlas Cross Coupe. Малко по-късно в мрежата попаднаха и снимки на ашината от Националното бюро за сертификации на Китай.

Външно машината се отличава с друго оформление на предната част – фаровете са по-тесни, друга е радиаторната решетка, увеличен е въздухозаборникът в бронята. Задната част на автомобила, носещ засега условното название Volkswagen Teramont Coupe, е напълно оригинална – разични са калниците, вратата на багажника, светлините и бронята.

Новият кросовър ползва същата модулна модернизирана платформа MQB, както и станадратният Teramont. Това означава, че и двигателната гама ще е същата. За Китай това ще са двулитрови бензинови мотори с две нива на форсиране - 180 и 220 к.с. Те ще работят съвместно с роботизарана кутия със сдвоен съединител DSG. В САЩ новият кросовър ще се предлага с атмосферения мотор VR6 и нормален автоматик.

Volkswagen Sharan: 1 000 000 и продължават Автосалон Шанхай 2019: Volkswagen с голям електрически SUV

Подобни

CITROËN С ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЕВРОПА ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА!

CITROËN С ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЕВРОПА ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА!

Резултати на база регистрираните общо леки + товарни автомобили в Европа (30 държави) за първите три месеца на 2019 година: • От...

Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)

Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)

Днес лидерът на пазара на ванове и лекотоварни електрически автомобили Groupe Renault анонсира първите подробности за четири нови...

Карлман Кинг: шесттонен суперSUV на суперцена

Карлман Кинг: шесттонен суперSUV на суперцена

Във фоайето на Конгресния център в Ню-Йорк където в момента тече международния автосалон е паркирано нещо, което по-скоро прилича...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: