ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

НОВ ГРАФИЧЕН ПАКЕТ ДОБАВЯ ВИЗУАЛЕН АТЛЕТИЗЪМ КЪМ СУПЕРАВТОМОБИЛА JAGUAR F-TYPE SVR С 575 К.С.

like0 unlike0
Auto-Press 12 Mar 2018 Новини
77
0
НОВ ГРАФИЧЕН ПАКЕТ ДОБАВЯ ВИЗУАЛЕН АТЛЕТИЗЪМ КЪМ СУПЕРАВТОМОБИЛА JAGUAR F-TYPE SVR С 575 К.С.

Източник: www.jaguar.bg

Купувачите на новия Jaguar F-TYPE SVR вече могат да изберат пакет за персонализация за суперавтомобила за всякакви метеорологични условия, развиващ скорост 320 км/ч, и да добавят характерни визуални елементи, вдъхновени от състезанията, без допълнително заплащане.

Дизайнерите на Jaguar от подразделението Special Vehicle Operations, водени от Иън Калъм, директор Дизайн, и неговия екип за персонализация на автомобила по поръчка, са създали пакет Graphic, който добавя завладяваща нотка визуален атлетизъм към вълнуващия F-TYPE SVR със задвижване на всички колела.

Аеродинамичният пакет на F-TYPE SVR, намаляващ подемната сила и въздушното съпротивление и състоящ се от предна броня и сплитер, плоска долна част на каросерията, активно задно крило от карбонови влакна и задни обтекатели, е подчертан от рамка на предната решетка, капаци на страничните огледала и аеродинамични крилца в контрастен цвят. Стикери на предния капак и праговете с графичен символ „575“ обозначават забележителната мощност от 575 к.с. на 5,0-литровия двигател V8 с компресор суперчарджър, а карбонови ламели на предния капак и странични емблеми подчертават високите динамични показатели.

Пакет Graphic на F-TYPE SVR се предлага в шест уникални цветови решения:

• Yulong White с акценти Firenze Red

• Santorini Black и Gold

• Corris Grey и Ultra Blue

• Caldera Red и Black

• Ultra Blue и Corris Grey

• Indus Silver и Black

Всички те включват олекотени 20-инчови ковани джанти и спирачни апарати в подходящ цвят (червен или черен). Спирачките с карбоново-керамична матрица (CCM) се предлагат като опция, но с жълти спирачни апарати.

В интериора пакет Graphic добавя осветени прагове на вратите със символа „575“ и специални плакети, оборудвани само на автомобилите с този пакет.

Иън Калъм, директор Дизайн на Jaguar, каза: „F-TYPE SVR е един от най-динамичните, впечатляващи и бързи автомобили, създавани досега от Jaguar. Пакетът Graphic идеално допълва неговия спортен характер с реверанс към наследството, което автомобилът носи.“

Разработен от подразделението Special Vehicle Operations на Jaguar, F-TYPE SVR е проектиран да бъде най-бързият и най-мощният F-TYPE, като същевременно остава използваем в ежедневието. Суперавтомобилът за всякакви метеорологични условия, развиващ 320 км/ч, ще ускорява от 0 до 100 км/ч само за 3,5 секунди, като същевременно радва водачите със стабилно пътно поведение, прецизно кормилно управление и мощно спиране.

Шасито на F-TYPE SVR съдържа подобрени амортисьори и антирол бари, по-твърдо задно окачване и по-широки гуми – 265/35 R20 и 305/30 R20 – което му придава отличителен характер с фино усъвършенствани реакции. Двигателят V8 с компресор суперчарджър и 575 к.с. издава категоричен, безкомпромисен звук през олекотената изпускателна система от титан и Инконел.

Цената на Jaguar F-TYPE SVR у нас започва от 286 050 лв. с ДДС. Конфигурирайте своя F-TYPE SVR на www.jaguar.bg.

Jaguar F-TYPE SVR с пакет Graphic ще бъде изложен по време на Международния автомобилен салон в Женева от 6-ти до 18-ти март 2018 г.

2 100 000 долара за първата нова Supra

Подобни

BMW с нова колекция часовници

BMW с нова колекция часовници

BMW разпространи информация за новата си лятна колекция часовници, за която от автомобилната марка споделят, че са вдъхновени от...

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD обяви, че компанията ще разшири производствените си възможности в Съединените Американски Щати, като изгради нов комплекс за...

55 години SKODA 1000 MB

55 години SKODA 1000 MB

На 11 април 1964 година SKODA стартира производството на емблематичния си модел 1000 MB в Млада Болеслав. През септември същата...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: