ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Нощно състезание в Русия от 2015

like0 unlike0
61
0
Нощно състезание в Русия от 2015

Шефовете на ГП на Русия искат състезанието да се провежда да изкуствено осветление. Планът е това да се случи още от 2015 г. и е в много напреднала фаза. Сградите от олимпийското градче пък ще бъдат осветени подобно на хотел "Виктори Яс" в Абу Даби. 

Бърни Екълстоун подкрепя идеята, която не е изненада, имайки предвид, че консултант е Ричард Кригън, бивш шеф на ГП на Абу Даби. 

"Инфраструктурата за осигуряване на мощност за осветителната система е налице. И вече бе проверена. Сега всичко е въпрос на взимане на решението. Вижте колко бързо в Бахрейн въведоха системата, така че и в Сочи може да стане от следващата година", коментира Кригън.

По-големият проблем е изборът на началния час, защото времето на залеза в Русия е по-дълго от това в Близкия изток. "Сградите, които заобикалят пистата, са невероятни. Имат най-модерните системи по отношение на осветлението. Когато ги видите през нощта, ще стане много красиво. Трябва обаче да внимаваме с времето. Различно е от Сингапур, Абу Даби или Бахрейн, които са по-близки до екватора и промяната от ден в нощ е по-бърза. Така че ще стартираме на ниска дневна светлина и ще финишираме на тъмно", пояснява още Кригън. 

Също така се обсъжда промяна на датата от октомври на май, когато започва сезонът в Сочи. 

 

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: