ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Nokian Tyres увеличава производството си във фабриката в Нокия

like0 unlike0
Auto-Press 11 Jul 2018 Новини
109
0
Nokian Tyres увеличава производството си във фабриката в Нокия

Nokian Tyres увеличава производствения си капацитет на гуми за леки автомобили, във фабриката си в град Нокия, с приблизително 30% като започва да работи на четири смени. С това увеличение на капацитета, повече от 80 нови души ще бъдат наети за производството на гуми за леки автомобили в град Нокия.

Подборът на персонал ще започне веднага, а трудовите правоотношения ще стартират от септември нататък, като от фирмата планират да наемат хора най-активно в края на годината. Производството ще бъде пуснато на четири смени най-късно в началото на 2019 г.

„Нашата стратегия за растеж изисква увеличаване на производството. Nokian Tyres е в състояние на силен растеж и нашата цел да продължим в тази посока, като удвоим бизнеса си в Северна Америка и разширим бизнеса си в Централна Европа с 50% през следващите пет години. Същевременно, искаме да запазим позицията си на пазарен лидер в скандинавските държави и Русия.“, казва Хилле Корхонен, президент и изпълнителен директор на Nokian Tyres.

Производството на гуми Nokian Tyres за леки автомобили в град Нокия, в момента се извършва на три смени, пет дни седмично. За в бъдеще, фабриката ще работи на четири смени, шест дни седмично.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: