ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Nissan с 4-годишен план за трансформация. Идват 12 нови модела и нова Z-ка (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 28 May 2020 Новини
233
0
Nissan с 4-годишен план за трансформация. Идват 12 нови модела и нова Z-ка (Видео)

Днес Nissan Motor обяви, че компанията поставя началото на нов 4-годишен план за трансформация на компанията, който има за цел да върне компанията в позиция на такава като печаливша и финансово стабилна.

От Nissan Motor коментират, че планът включва намаляване на разходите, оптимизирането на производството, стабилизирането на процесите и ограничаването на броя на наличните модели.

"Нашият план за трансформация има за цел да гарантира стабилен ръст вместо разширяване на продажбите", коментира Макото Ичида, изпълнителен директор на Nissan. "Сега ще се концентрираме върху нашите основни предимства и ще подобрим качеството на нашия бизнес, като в същото време поддържаме финансова дисциплина и се фокусираме върху нетни приходи на единица за постигане на рентабилност".

Планът на Nissan предвижда оптимизиране на производствените възможности с около 20% до ниво от 5.4 милиона единици годишно, рационализиране на глобалното продуктово портфолио с 20%- от актуални в момента 69 предложения на под 55, намерение за закриването на завода на марката в Барселона, намаляване на броя модели в Северна АМерика, преустановяване на присъствието на марката Datsun на руския пазар и други.

Като стъпки за подпомагане, от Nissan посочват въвеждането в продажба на 12 модела през следващите 18 месеца, увеличаване на присъствието си в областта на електрическите и електрифицираните автомобили, интегриране на системата за автономно управление ProPILOT в повече от 20 пазарни предложения и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: