ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Научната фантастика става реалност

like0 unlike0
Auto-Press 03 Jul 2020 Новини
49
0
Научната фантастика става реалност

Специално за auto-press.net от Ларс Валеранг, Global Press, Гросгерау, Германия

С концептуалните си автомобили производителите проиграват бъдещето. Научната фантастика обаче в автомобилната индустрия често влияе на моделите, които всъщност вече са налице. Това може да се види в примера на Nissan - японците продължават да разработват концептуални автомобили, които правят скок от подиума на международните автосалони към пътя и стават кросовър бестселъри или електрически пионери.

Такъв е случаят с третото поколение на Nissan Rogue за северноамериканския пазар. Новото издание на успешния SUV е вдъхновено от здравия и висококачествен дизайн на концептуалното превозно средство Xmotion, което беше представено на международното автомобилно изложение в Северна Америка през 2018 година.

С първия Nissan Leaf и e-NV200 производителят се утвърждава като пионер на електромобилността и отива още една крачка напред. Концепцията на Nissan Ariya, която беше представена на автомобилното изложение в Токио през 2019 г., дава представа за това как изглежда един напълно преработен модел за кросовър сегмента, с поразителни дизайнерски характеристики, удобен и просторен интериор и изпълнение на спортен автомобил.

Дори конвенционалните функции на автомобилите се доразвиват - класическата решетка на радиатора се превръща в поразителен „щит“, който защитава важните технологии на най-новите системи за помощ на водача. И това не е технически трик, а изобретение, което просто прави истинското шофиране по-безопасно и удобно.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: