ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Наоми Осака: Новият посланик на Nissan

like0 unlike0
Auto-Press 13 Sep 2018 Новини
78
0
Наоми Осака: Новият посланик на Nissan

Nissan обяви, че Наоми Осака- новата кралица на US Open, се присъединява към компанията, като ще изпълнява ролята на глобален посланик на марката.

“Тази седмица беше една сбъдната мечта и за мен е чест да представлявам Япония и Nissan на световно ниво”, коментира Осака, която се превърна в първата японка спечелила титла от Големия шлем. “Бях привлечена към партньорството с Nissan заради силното й японско ДНК и силният й борбен дух в глобален мащаб. Марката винаги предизвиква очакванията и очаквам с нетърпение да предложа нейната визия за вълнението от управлението на нова аудитория по целия свят”, споделя Осака.

Като част от сътрудничеството, Осака ще има изяви в глобалните рекламни и промоционални кампании на Nissan, а автомобилният производител ще подпомага нейните спортни дейности, в това число и чрез предоставянето на автомобили по време на състезанията й.

“С упоритост и грация, Наоми Осака не се страхува да се изправи пред най-добрите тенисисти на нашето време и да спечели”, анонсира Асако Хошино, старши вицепрезидент на Nissan Motor. “Това е същия спортен дух, който е въплътен в цялата история на Nissan, илюстриран най-наскоро с Nissan LEAF, който се противопостави и се превърна в най-продаваната електрическа кола в света. И подобно на Наоми, Nissan тепърва започва”.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: