ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

МРЕЖАТА НА RENAULT И DACIA В БЪЛГАРИЯ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

like0 unlike0
Auto-Press 24 Mar 2020 Новини
147
0
МРЕЖАТА НА RENAULT И DACIA В БЪЛГАРИЯ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

В настоящата извънредна обстановка усилията на Renault и Dacia в България са насочени към поддържане на отличното ниво на обслужване и внимание към клиентите. Поради тази причина екипите на всички дилърства в страната са винаги на разположение за запитвания и предоставяне на информация, свързана с продукти и услуги.

С цел да гарантира здравето и спокойствието на клиентите дилърската мрежа на Renault и Dacia започва да предлага нова услуга за отдалечен контакт - видеоразговор с търговски консултант и видеоразходка на шоурума. Новата услуга дава възможност на клиентите да се запознаят в детайл с предпочитания от тях автомобил в сигурността на техния дом. Услугата може да бъде заявена по телефон или чрез онлайн запитване и е валидна за всеки търговски консултант в страната.

Търговските представителства и сервизните центрове от мрежата на Renault и Dacia работят през седмицата с нормално работно време при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания. За да се осъществи контрол на потока от клиенти в обектите, Groupe Renault препоръчва всички, които планират посещение в дилърство предварително да уговорят подходящ час.

*Източник: www.renault.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: