ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

MINI със звезден отбор за Дакар 2019

like0 unlike0
Auto-Press 12 Oct 2018 Новини
54
0

MINI със звезден отбор за Дакар 2019

MINI със звезден отбор за Дакар 2019
/add_images/news/102018/s_1539327605_685.jpg
  1. MINI със звезден отбор за Дакар 2019
  2. MINI със звезден отбор за Дакар 2019
  3. MINI със звезден отбор за Дакар 2019
  4. MINI със звезден отбор за Дакар 2019

MINI анонсира звезден отбор пилоти и навигатори, с които отборът X-raid MINI JCW Team ще вземе участие в следващото издание на рали Дакар. Сирил Депре, Стефан Петерханзел и Карлос Сайнц ще участват в легендарната надпревара зад волана на специално създадено за целите на предизвикателното състезание автомобили MINI John Cooper Works Buggy, първите тестове в реална бойна обстановка на които бяха проведени от Депре и Сайнц по време на Rallye du Maroc (3-9 октомври).

“Имам нов автомобил, нов отбор и нов навигатор, но същата страст и мотивация”, споделя Сирил Депре. “Очаквам с нетърпение подреждането на MINI John Cooper Works Buggy на стартовата линия. Почти през цялото време на Дакар 2019 ще бъдем на пясък. Една грешка и всичко би могло да приключи”.

“Имам две победи на Дакар с X-raid, които са много приятни спомени”, казва Стефан Петерханзел. “Много се радвам да се завърна в отбора, заедно с Карлос и Сирил. Бях много развълнуван, когато се качих в MINI John Cooper Works Buggy. Страхотно е като изживяване и е лесно за управление. Следващият Дакар ще се проведе в една държава, но намирам Перу за много интересна и красива страна. Има големи дюни и открити пустини, което прави ралито много интересно”.

“Нов отбор, нов автомобил и с тях ново предизвикателство. Оптимист съм, че ще се справим с това предизвикателство”, коментира Карлос Сайнц. “Подготвени сме добре.”

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: