ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Mercedes-Benz с понижение от 4.7% в продажбите си от началото на годината

like0 unlike0
Auto-Press 12 Jun 2019 Новини
34
0
Mercedes-Benz с понижение от 4.7% в продажбите си от началото на годината

Mercedes-Benz обяви, че с понижение в продажбите си от 1.3% през май, общите такива при марката за първите пет месеца на 2019 година са се свили с 4.7% до ниво от 938 499 единици.

В търсенето на продуктите на марката Mercedes-Benz през май се наблюдава минимално подобрение от 0.9% до 81 762 единици в Европа, като 27 806 от тях са били реализирани на родния за марката пазар. Въпреки това, резултатът за компанията в края на първите пет месеца на годината е с отрицателен на базата на миналата година знак- -4.1% до 377 703 единици.

На основния си пазар- Китай, Mercedes-Benz записва понижение от 0.9% през изминалия месец, като показателят за месеца е на ниво от 55 589 единици.

Mercedes-Benz продължава да разчита основно на компактните си модели на пазара, като отчита трети пореден месечен ръст до ниво от над 58 000 на A- и B-Class, CLA, CLA Shooting Brake и GLA. Семейството E-Class записва понижение от 1.7% през май до 28 000 единици.

Спад се отчита и в търсенето на продуктите на субкомпактното подразделение на гиганта Daimler - smart, като през май то е било 1.2% до 11 466 единици и 4.5% до 50 087 единици за първите пет месеца на 2019 година.

Шеф-дизайнерът на Hyundai Motor за футуристичната концепция Prophecy (Видео)

Подобни

SKODA OCTAVIA с щадящи телата седалки

SKODA OCTAVIA с щадящи телата седалки

SKODA обяви, че специално разработените и предлагани като допълнително оборудване Ergo седалки за новата OCTAVIA са...

Renault с лек фейслифт на Talisman

Renault с лек фейслифт на Talisman

Renault оптимизира леко топ-модела си Talisman като го направи по-сигурен и по-удобен. Обновеният седан и Grandtour започват пътя...

Нов филтър на FORD пази от прах, полени и вируси (Видео)

Нов филтър на FORD пази от прах, полени и вируси (Видео)

FORD обяви, че компанията е разширила портфолиото си филтри с въвеждането на нов модел, който обещава значително подобрение на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: