ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Луксозният спортист BMW ALPINA XB7: Старт на производството

like0 unlike0
Auto-Press 12 Aug 2020 Новини
59
0
Луксозният спортист BMW ALPINA XB7: Старт на производството

Североамериканското подразделение на BMW обяви, че в комплекса на компанията в Спартанбург е започнало серийното производство на спортната версия на луксозното X7- BMW ALPINA XB7.

От BMW Северна Америка споделят, че интересът към автомобила е сериозен, като към момента вече са изчерпани всички бройки, които ще бъдат произведени през тази година. BMW ALPINA XB7 беше лансирана през май тази година, а първите доставки на луксозния SUV се очаква да бъдат осъществени през следващия месец.

Основен акцент при XB7 е задвижвашваща система, като тук 4.4-литровият, V-образен, осемцилиндров двигател е допълнително оптимизиран, като предлага максимална мощност от 612 конски сили. Флагманът обещава възможност за ускорение от 0 до 96 км/ч за 4 секунди и ще може да измине класическата дистанция от четвърт миля от място за 12.6 секунди. Максималната скорост на движение на BMW ALPINA XB7 е електронно ограничена на 290 км/ч.

В оборудването на BMW ALPINA XB7 са включени изцяло нова стоманена спортна изпускателна система с активни клапи на звука, дизайн и стилистични елементи за екстериора и интериора, всички те изпълнени в типичното за BMW и ALPINA внимание към детайлите.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: