ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

LADA Vesta Sport получи два нови екстериорни цвята

like0 unlike0
Auto-Press 26 May 2020 Новини
68
0
LADA Vesta Sport получи два нови екстериорни цвята

LADA обяви, че специалната версия Sport на Vesta получава два нови екстериони цвята, увеличавайки избора на потребителите до общо 6 предложения.

Новите предложения при LADA Vesta Sport- черен Maestro металик и син Diving металик, се присъединяват към модификационното портфолио на специалната версия, в което фигурира и специално разработеното за модела сиво Typhoon.

LADA Vesta Sport е разработена от състезателното подразделение на марката- LADA Sport, като се отличава от серийната версия на хитовия за руската компания модел в повече от 200 елемента и детайла.

Vesta Sport е оборудвана със спортно окачване с намалено с 16 мм отстояние от пътя, двигател с максимална мощност от 145 конски сили, специално разработена изпускателна система, електронна стабилизираща система с възможност за цялостно изключване, заден спойлер с интегрирана диодна стоп светлина, 17-цолови джанти и други.

LADA лансира Vesta Sport на пазара през януари миналата година и към момента отчита 850 нейни реализирани представителя.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: