ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

L CITY – ВАШИЯТ БИЗНЕС ПАРТНЬОР - видео

like0 unlike0
Auto-Press 05 Jun 2019 Новини
332
0
L CITY – ВАШИЯТ БИЗНЕС ПАРТНЬОР - видео

Урбанизацията в големите градове води до нарастваща нужда от „зелена“ система за движение, особено в централните градски зони, за да се улесни транспортът на стоки, логистиката и куриерските услуги, които ще бъдат пряко засегнати от ограниченията на движението на МПС. Ние знаем, че електрическите автомобили са бъдещето на автомобилната индустрия и затова нашият проект се основава на концепцията за електрическо превозно средство, което е лесно за използване, екологично и лесно за производство.

Време е да облечем думите в действия и да станем отговорни за това, което правим ежедневно за околната среда и покажем на родна земя бъдещето на „Градската мобилна платформа - L City”.

След световната премиера на L City на Международното автомобилно изложение в Женева през март 2019 г., ви представяме концепцията и моделната гама, както и работещи прототипи на бъдещите сериини автомобили на първия български електрически автомобил.

L City e мултифункционална градска платформа, над която може да се надграждат различни варианти, съобразно нуждите на използване, което има редица предимства:
* Ниски производствени разходи
* Ниски експлоатационни разходи
*Оптимизиран процес на производство
*Възможност за надграждане

Конструкцията позволява във всеки един момент да бъде надграждана и променяна динамично без допълнителни инвестиции, в зависимост от различните области на приложение. Пълната автоматизация на контролните елементи ще позволява лесното усъвършенстване в самоуправляващо се превозно средство. Скоростите за придвижване ще бъдат, съответно, лесно регулируеми, като не се предвиждат скорости по-големи от 90 км./ч., напълно достатъчни за градски условия. Предвидени за производство са електромобили от следната габаритна гама:


L-City Utlity - Хомологация: М1/N1 max. 8+ 1 пътници; минимално тегло: 2500 кг. с товар; Електромотор: 15 kW; пробег: min 100 km.- max – 300 km.
батерии: 11 kW/h – 30 kw/h в зависимост от нуждите на клиента


L-City Sun - Хомологация: М1/N1; електромотор: 15 kW; пробег: min 100 km.- max – 300 km.; батерии: 11 kW/h – 30 kw/h в зависимост от нуждите на клиента; открита до 8 места - минимална полезна маса (общо тегло с товар) 2550 кг.; товарен вариант – кабина със затварящи се врати и повдигната товарна платформа;

L-City Carrier - Увеличена платформа за градска мобилност до размера на стандартен бус до 3500 кг. – пътнически или товарен Електромотор: 30 kW Разстояние: min 100 km.- max – 300 km. Батерии: 11 kW/h – 30 kw/h в зависимост от нуждите на клиента. Купе с възможност за използване на еднакви панели за затваряне на страничното пространство и вратите с многобройни функционалности.

L-City Mega - Увеличена платформа – градски пътнически бус максимум до 36 човека или товарен камион с каросерия отзад открита или закрита на същата база. Електромотор: 2 х 30 kW ; пробег: min 100 km.- max – 300 km. Батерии: до 100 kw/h в зависимост от нуждите на клиента.

Всички описани по-горе модификации ще имат възможност за хибридна версия с бензинов или дизелов двигател, задвижващ предната ос и с електрическо задвижване на задната ос. Двете системи ще бъдат напълно автономни и едновременно с това свързани една с друга, като електрическото задвижване ще се използва за придвижване в градските центрове, а двигателят с вътрешно горене ще се използва за движение в крайградските зони. За целта вече имаме договореност с европейски производител на автомобили за закупуване на двигатели, трансмисии и други компоненти.

Основно предимство пред останалите компании в тази област ще е процесът на производство дефиниран от предвидена за изграждане матрична поточна линия. Процесът на производство, при който човешкият фактор е максимално ограничен, използващ програмируеми роботи за извършване на съответните действия по сглобяване, заваряване и изграждане на цял автомобил ще бъде контролиран от компютъризирана система.

Производството на шасита, части и компоненти ще се извършва в град Русе. Планираме да започнем това производство в съществуващата ни база като едновременно с това се изгражда новият завод на притежавана вече от новото дружество „Син Карс Индъстри” АД земя.

Финалният етап от производството, а именно асемблирането, ще се извършва в базата ни в Германия заради ниските транспортни разходи на основните компоненти, произвеждани и закупувани от там, а имено батерии, електромотори, трансмисии и други компоненти.

Друга основна причина е, че продуктът е насочен основно за европейските пазари и големите мегаполиси, където в зелените градски центрове вече има сериозни рестрикции за дизелови и бензинови автомобили, неудовлетворяващи емисионните норми Евро 6. Следващата точка за слгобяване ще бъде в нашата база в Ковънтри. Англия вече изпревари останалите европесйки държави със забраните за продажба на нови авотмобили различни от електрически след 2030 г.

Основното ни предимство пред останалите компании в тази област ще е процесът на производство, а именно основаващо се на матричната гъвкава поточна линия –ММ /matrix manufacturing/ - изключително ефективен метод на работа, който се осъществява по следния начин: затворена поточна линия, разделена на отделни клетки, обособени с от два до четири робота, на която чрез бързото препрограмиране на роботизираната система се гарантира гъвкавостта и настройката на системата за различните модели за производство.

При използването на този метод на производство, човешкият фактор е ограничен, като и възможността за грешка също е минимална. С ММ могат да бъдат произвеждани, както отделни компоненти, така и сглобяването на цели автомобили. Друго предимство е възможността за стартиране с по- малък на брой матрични производствени клетки, поетапното им увеличаване в зависимост от нуждите на пазара и търсенето. Така максималният капацитет на цялата поточна линия ще може да стигне 20 000 бр. годишно.

Притежавайки знанието и процеса за производство на L City, палитрата от резервни части и компоненти, произведени в нашата база в Русе, както и гамата от резервни части закупувани от външни доставчици, ние лесно ще можем да трансферираме финалното сглобяване на нашите автомобили в различни точки на света. Вече водим преговори с американски и други инвеститори в тази посока.

В новосъздаденото дружество „Син Карс Индъстри” АД прехвърлихме всички наши активи свързани с прозиводството на спортни, състезателни и електрически автомобили до момента, както и недвижима собственост, необходима за това. Дружеството ще емитира акции, които ще предложи за продажба на пазара през Българската Фондова Борса.

Завършвайки можем да обобщим нашите планове накратко:

1. „Син Карс Индъстри” АД притежава знанието и правата за производство на мултифункционална платформа за градска мобилност с многоцелево приложение.

2. „Син Карс Индъстри” АД притежава знанието и правата да мултиплицира самостоятелно, с партньори или чрез продажба на лицензи сглобяването на автомобилите L City във всяка точка на света.

3. „Син Карс Индъстри” АД, по примера на всички големи производители, използвайки “Произведено в Германия” ( „Made in Germany”) и ориентирано на първо място към Западноевропейските пазари, а след това и за останалите части на света.

С уважение към всички проявили интерес или присъствали на представянето:

Инж. Росен Даскалов Изпълнителен директор

SIN CARS Germany

86669 Koenigsmoos-Ludwigsmoos Ludwigstr.80
Phone: +49 (0)8433928588
GSM: +49 (0)17624113624

Email: office@sincars.de

SIN CARS UK Ltd

310 Wellingborough Road, Northhamptom, United Kingdom, NN1 4EP
Phone: +44 (0) 1327 311660
Email: office@sincars.co.uk

SIN CARS International

56 Treti Mart Blvd.
7000 Ruse
Bulgaria
Phone: +359 (0) 893 82 1111 Email: rosen@sincars.de

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: