ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Кристиан Мюние е новият президент на INFINITI Motor Co. Ltd.

like0 unlike0
Auto-Press 10 Jan 2019 Новини
470
0
Кристиан Мюние е новият президент на INFINITI Motor Co. Ltd.

Кристиан Мюние е новият президент на INFINITI Motor Co. Ltd. и председател на съвета на директорите на INFINITI. Той ще отговаря за управлението и бизнес развитието на INFINITI в световен мащаб. На предишната си позиция като вицепрезидент в компанията, Мюние отговаряше за маркетинга и търговските процеси на INFINITI, като управляваше глобалната стратегия и маркетинговите активности на бранда.

През последните години Мюние ръководеше ключови проекти в САЩ и Канада като старши вицепрезидент по продажбите на Nissan, отговарял е за маркетинга и бизнес операциите в Nissan Северна Америка, както и е бил президент на Nissan Канада. Експертизата му включва управление на продажбите, маркетинговата комуникация, управление на марката и моделната гама, резервни части и услуги, планиране и налагане на продукти, управление на проекти при лекотоварните автомобили и камиони, проекти, свързани с подобряване качеството на обслужването на клиенти, развитие на дилърска мрежа. Под негово ръководство като президент на Nissan Канада той развива компанията до рекордно голям обем и пазарен дял чрез ефективни маркетингови програми и укрепване на дилърската мрежа. Мюние започва своята кариера в Nissan през 2002 г. в Nissan Europe.

„Кристиан Мюние е най-добрият професионалист, който може да продължи успеха и да донесе нови рекордни резултати за компанията, в допълнение на това, че има и приемственост между досегашната му глобална ръководна позиция, на която той отговаряше за маркетинга и продажбите в INFINITI. Късметлии сме да го приветстваме на новата му позиция“ , заяви Хирото Сайкава, CEO и президент на Nissan.

Мюние заменя на тази позиция Роланд Крюгер, който ръководеше компанията от 2015 г. Крюгер е решил да напусне компанията, за да се занимава с нови предизвикателства. Той изигра ключова роля в развитието и напредъка на марката INFINITI в премиум сегмента в цял свят.

„Приносът на Роланд Крюгер през последните четири години от управлението му на INFINITI е важен период на растеж на компанията“, каза Сайкава. „Ние му благодарим и му пожелаваме успехи в бъдещите му проекти“, допълни той.

2 100 000 долара за първата нова Supra

Подобни

BMW с нова колекция часовници

BMW с нова колекция часовници

BMW разпространи информация за новата си лятна колекция часовници, за която от автомобилната марка споделят, че са вдъхновени от...

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD обяви, че компанията ще разшири производствените си възможности в Съединените Американски Щати, като изгради нов комплекс за...

55 години SKODA 1000 MB

55 години SKODA 1000 MB

На 11 април 1964 година SKODA стартира производството на емблематичния си модел 1000 MB в Млада Болеслав. През септември същата...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: