ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Концептът Hyundai Le Fil Rouge намеква за бъдещия стил на марката - видео

like0 unlike0
Auto-Press 13 Mar 2018 Новини
58
0

Концептът Hyundai Le Fil Rouge намеква за бъдещия стил на марката - видео

Концептът Hyundai Le Fil Rouge намеква за бъдещия стил на марката - видео
/add_images/news/032018/s_1520935207_237.jpg
  1. Концептът Hyundai Le Fil Rouge намеква за бъдещия стил на марката - видео

Свалянето на покривалото от новата концепция на Hyundai - Le Fil Rouge на автомобилното изложение в Женева маркира нова крачка към идващия дизайн на новите автомобили на корейците в близкото бъдеще. Le Fil Rouge трябва да се превърне в "обща тема" и е "отражение на убеждението на Hyundai, че миналото, настоящето и бъдещето на марката са свързани", споделиха от корейския автомобилен производител при представянето на концепта.

Пропорциите на концепта-седан идват от математическото “златно” съотношение, което се среща често в природата. Дизайнът на машината еразпознаваем като за модел на Hyundai, но предлага нови елементи за марката, като голямата “каскадна” радиаторна решетка.

Във вътрешноста си Le Fil Rouge е достатъчно, но не прекалено футуристичен. Интериорният дизайн включва светла, ревитализирана дървесина и сива материя за широко постигане на вид ала-Ikea. Налице е панорамен плаващ дисплей със сензорен екран, който контролира управлението на климатика и други настройки на автомобила. Приятно оформеният интериор на кабинатасъздава "спокойна и комфортна пътна среда" и е предшественик на интериорния дизайн, който ще виждаме в бъдещите автомобили от марката Hyundai.

Производителят се надява да “хване” сърцата на бъдещите купувачи с “чуствения” стил на

Le Fil Rouge и ако откликът на публиката е положителен, моделите на Hyundai в бъдеще ще носят доста от “ДНК”-то на тази нова корейска студия.

“Нашата цел е да изградим образ на една любима марка, като създадем превозни средства с повишена емоционална стойност, за да прекроим пейзажа на автомобилния дизайн. Това е основата на нашата концепция“ - сподели шеф-дизайнерът на Hyundai Санг-юп Лии.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: