ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Концептът Hyundai Le Fil Rouge намеква за бъдещия стил на марката - видео

like0 unlike0
Auto-Press 13 Mar 2018 Новини
58
0

Концептът Hyundai Le Fil Rouge намеква за бъдещия стил на марката - видео

Концептът Hyundai Le Fil Rouge намеква за бъдещия стил на марката - видео
/add_images/news/032018/s_1520935207_237.jpg
  1. Концептът Hyundai Le Fil Rouge намеква за бъдещия стил на марката - видео

Свалянето на покривалото от новата концепция на Hyundai - Le Fil Rouge на автомобилното изложение в Женева маркира нова крачка към идващия дизайн на новите автомобили на корейците в близкото бъдеще. Le Fil Rouge трябва да се превърне в "обща тема" и е "отражение на убеждението на Hyundai, че миналото, настоящето и бъдещето на марката са свързани", споделиха от корейския автомобилен производител при представянето на концепта.

Пропорциите на концепта-седан идват от математическото “златно” съотношение, което се среща често в природата. Дизайнът на машината еразпознаваем като за модел на Hyundai, но предлага нови елементи за марката, като голямата “каскадна” радиаторна решетка.

Във вътрешноста си Le Fil Rouge е достатъчно, но не прекалено футуристичен. Интериорният дизайн включва светла, ревитализирана дървесина и сива материя за широко постигане на вид ала-Ikea. Налице е панорамен плаващ дисплей със сензорен екран, който контролира управлението на климатика и други настройки на автомобила. Приятно оформеният интериор на кабинатасъздава "спокойна и комфортна пътна среда" и е предшественик на интериорния дизайн, който ще виждаме в бъдещите автомобили от марката Hyundai.

Производителят се надява да “хване” сърцата на бъдещите купувачи с “чуствения” стил на

Le Fil Rouge и ако откликът на публиката е положителен, моделите на Hyundai в бъдеще ще носят доста от “ДНК”-то на тази нова корейска студия.

“Нашата цел е да изградим образ на една любима марка, като създадем превозни средства с повишена емоционална стойност, за да прекроим пейзажа на автомобилния дизайн. Това е основата на нашата концепция“ - сподели шеф-дизайнерът на Hyundai Санг-юп Лии.

2 100 000 долара за първата нова Supra

Подобни

BMW с нова колекция часовници

BMW с нова колекция часовници

BMW разпространи информация за новата си лятна колекция часовници, за която от автомобилната марка споделят, че са вдъхновени от...

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD обяви, че компанията ще разшири производствените си възможности в Съединените Американски Щати, като изгради нов комплекс за...

55 години SKODA 1000 MB

55 години SKODA 1000 MB

На 11 април 1964 година SKODA стартира производството на емблематичния си модел 1000 MB в Млада Болеслав. През септември същата...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: