ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

KOENIGSEGG с уникалната карбонова REGERA

like0 unlike0
Auto-Press 06 Dec 2018 Новини
422
0

KOENIGSEGG с уникалната карбонова REGERA

KOENIGSEGG с уникалната карбонова REGERA
/add_images/news/122018/s_1544083205_959.jpg
  1. KOENIGSEGG с уникалната карбонова REGERA
  2. KOENIGSEGG с уникалната карбонова REGERA
  3. KOENIGSEGG с уникалната карбонова REGERA
  4. KOENIGSEGG с уникалната карбонова REGERA
  5. KOENIGSEGG с уникалната карбонова REGERA
  6. KOENIGSEGG с уникалната карбонова REGERA
  7. KOENIGSEGG с уникалната карбонова REGERA

Производителят на бутикови хиперавтомобили KOENIGSEGG обяви, че компанията е сглобила уникален представител на модела REGERA, изпълнен изцяло с чист карбон (Koenigsegg Naked Carbon – KNC). От марката споделят, че всички карбонови елементи на колата са оставени в естествен завършек, без по тях да са нанесени каквато и да било боя, полир паста или лак.

От KOENIGSEGG коментират, че преди да вземат крайното решение да направят автомобил с изцяло "гол" карбон, компанията е провела множество тестове и експерименти, в това число и излагане на елементи на открито в продължение на няколко години, за да се проследи влиянието на околната среда върху материала.

KOENIGSEGG REGERA, лимитираният тираж от 80 екземпляра на който беше разпродаден още през юни миланата година, е с оптимизирана във въздушен тунел аеродинамика, уникална конструкция и функционалност на задния спойлер, Koenigsegg Direct Drive предавателна кутия и хибридна задвижваща система с ръчно изработени клетки на батерията.

Максималната мощност на хибридната задвижваща система на Koenigsegg Regera е 1500 конски сили, а максималният въртящ момент е над 2000 Нм. Тя е съставена от двигател с вътрешно горене- петлитров, V8, който обещава по 220 конски сили от всеки свой работен литър обем, и електрическа система с три електромотора, гарантираща достигането на респектиращият общ показател.

Суперспортният автомобил е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди, от 0 до 200 км/ч за 6.6 секунди, от 0 до 300 км/ч за 10.9 секунди, а границата от 400 км/ч може да бъде премината за под 20 секунди.

Днес от 14 ч. до 20 ч. се спира движението на камионите над 12 т по автомагистралите и натоваренитe пътища

Подобни

Автосалон Женева 2019: Renault и Dacia представят ...

Автосалон Женева 2019: Renault и Dacia представят ...

Renault и Dacia анонсираха първите подробности за новостите, които двете марки ще представят по време на започващото в началото на...

Fiat произведе Tipo № 500 000

Fiat произведе Tipo № 500 000

Fiat обяви, че по-малко от три години след пазарното му лансиране, в завода на компанията в Бурса, Турция, е бил произведен...

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED CONCEPT: НЕО-ДИНАМИКА

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED CONCEPT: НЕО-ДИНАМИКА

На 18 октомври 2018 г. PEUGEOT SPORT обяви, че ще разработва високодинамична гама от серийни електрически превозни средства. Днес,...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: