ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Kinetik 07: Бутиков български електромобил

like0 unlike0
Auto-Press 14 Oct 2019 Новини
103
0

Kinetik 07: Бутиков български електромобил

Kinetik 07: Бутиков български електромобил
/add_images/news/102019/s_1571050802_388.jpg
  1. Kinetik 07: Бутиков български електромобил
  2. Kinetik 07: Бутиков български електромобил
  3. Kinetik 07: Бутиков български електромобил
  4. Kinetik 07: Бутиков български електромобил
  5. Kinetik 07: Бутиков български електромобил
  6. Kinetik 07: Бутиков български електромобил
  7. Kinetik 07: Бутиков български електромобил
  8. Kinetik 07: Бутиков български електромобил

През миналата седмица станахме свидетели на премиерата на един наистина впечатляващ автомобил. Любопитното в случая беше не само това, че проектът и реализацията му са български, и че на събитието присъстваха около 1000 човека, но и фактът, че задвижването му е изцяло електрическо.

Уважилите поканата на Kinetik Automotive станаха свидетели на появата на изключително интересен проект и реализация, която демонстрира потенциал за интересно бъдеще в областта на бутиковите спортни автомобили. На сцената видяхме двуместният Kinetik 07, който освен с изцяло електрическа задвижваща система се отличава и с екстериор и интериор, с изработени на най-голямата (по време на доставката й във Варна) на Балканите 3D принтираща машина елементи и плоскости.

По време на разработката, 3D принтирането на елементите на Kinetik 07 е било комбинирано с други високотехнологични и рядко срещани дори сред големите автомобилни производители похвати, като виртуална реалност и добавена реалност. Последните две технологии са дали допълнителна свобода и гъвкавост на екипа на Kinetik Automotive, позволявайки им бързи корекции и виртуални конфигурации.

По време на представянето на Kinetik 07, от Kinetik Automotive обявиха, че над 91% от елементите на електромобила им са изцяло нови, в това число панели, светлинни блокове, инструментални уреди с разработен от компанията софтуер и интерфейс, вдъхновен от състезателните болиди волан и други.

От Kinetik Automotive споделят, че Kinetik 07 е уникален автомобил за спортно шофиране, създаван ексклузивно спрямо клиентските изисквания, с готовност за персонализиране. В момента от компанията са в процес на създаването на лимитирана серия от 7 представителя на електромобила си.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: