ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Kia Stinger GTS : Лимитира серия за 800 човека

like0 unlike0
Auto-Press 23 Apr 2019 Новини
45
0
Kia Stinger GTS : Лимитира серия за 800 човека

Североамериканското подразделение на Kia анонсира специалната серия GTS на спортния си флагман Stinger, в която ще бъдат включени 800 автомобила.

От Kia анонсират, че Stinger GTS се отличава от стандартната си версия с новоразработена система за задвижване на четирите колела (D-AWD), която обещава да предложи на бъдещите собственици на колата възможност за по-динамично шофиране. Други акценти при автомобила са допълнителните карбонови елементи, нов екстериорен цвят.

Kia Stinger GTS идва с адаптивна система Drive Mode Select, която предлага избор между няколко основни режима на работа. В комфортен режим, 60% от мощността се подава към задните колела, в Sport процентите се увеличават до 80%, а при новия Drift, задвижващи са предимно само задните.

Stinger GTS се предлага и във версия само със задно задвижване, като и двете модификации са оборудвани с 3.3-литров, V-образен, шестцилиндров турбоагрегат, което е в състояние да генерира максимална мощност от 365 конски сили. Предавателната кутия е осемстепенна автоматична.

Всеки един от представителите на Stinger GTS ще се предлага с интериорни елементи тапицирани с Alcantara, черен таван, панорамен стъклен таван, Harman/Kardon аудиосистема, система зца безжично зареждане на мобилен телефон и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: