ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

КИА ПУСНА ПЪРВИ СКИЦИ НА ИЗЦЯЛО НОВ SUV МОДЕЛ

like0 unlike0
Auto-Press 15 May 2019 Новини
229
0
КИА ПУСНА ПЪРВИ СКИЦИ НА ИЗЦЯЛО НОВ SUV МОДЕЛ

КИА показа тийзър на изцяло нов кросоувър. Моделът, който ще дебютира в Корея през лятото на настоящата година, комбинира характеристиките на SUV и просторен интерион в компактна форма.

С модернистичен градски екстериорен дизайн, вдъхновен от концептуалната разработка SP Signature, новият SUV на КИА е конструиран според нуждите и специфичните изисквания на поколението Милениум. Футуристичният дизайн е съчетан с изискани екстериорни детайли. Мускулестите форми, агресивната предна броня и интегрирани в задната броня ефектни ауспухни накрайници подчертават спортния характер на автомобила.

Модернистичният екстериорен дизайн на новия компактен SUV е подчертан от формата на предните LED светлини с триизмерна светлинна графика, които следват линията на радиаторната решетка. Проекцията на задните LED светлини е в синхрон с цялостната дизайнерска концепция.

Byung Chul Juh, Ръководител стил и дизайн, КИА Моторс Корпорейшън, коментира: „Създадохме автомобил, който се откроява, впечатлява и пленява. Освен с дързък и спортен дизайн новият модел ще заинтригува младите потребители с иновативни технологии и съвремени системи за сигурност и свързаност. Изцяло новият SUV на КИА ще бъде ексклузивно предложение в сегмента на компактните кросоувъри."

С лансирането на новия модел, КИА ще разшири своята SUV гама за да отговори на нуждите на потребители в международен мащаб.

Новият SUV на КИА ще се дистрибутира в Корея от втората половина на 2019г., като продажбите в другите региони ще стартират непосредствено след това.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: