ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

KIA произведе 3 000 000 коли в САЩ

like0 unlike0
Auto-Press 17 Sep 2019 Новини
32
0
KIA произведе 3 000 000 коли в САЩ

Американското производствено подразделение на KIA- Kia Motors Manufacturing Georgia (KMMG), обяви, че компанията е постигнала още производствен успех, след като в комплекса е бил сглобен представител на марката с пореден номер 3 000 000- Telluride SX Prestige версия 2020 година.

"Производството на три милиона коли за по-малко от 10 години е още един пример за нашата отдаденост и философията си One System, One Team", споделя Джейсън Шин, президент и изпълнитилен директор на KMMG. "Качеството на световно ниво, което предлага всеки Telluride, Sorento и Optima, който произвеждаме е директен резултат от сериозната работа и отдадеността на нашите работници и днес ние ги поздрвяваме за отличната им работа".

Производственото подразделение KMMG на KIA е факт благодарение на инвестиция в размер на повече от 1.1 млрд щатски долара от страна на компанията-майка и към момента отговаря за сглобяването на повече от 40% от всички автомобили на KIA, които се продават на територията на Страната на неограничените възможности.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: