ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

КИА ПРЕДОСТАВИ МОДЕЛИ ОТ ГАМАТА НА МАРКАТА ЗА НУЖДИТЕ НА АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН

like0 unlike0
Auto-Press 10 Jan 2019 Новини
470
0
КИА ПРЕДОСТАВИ МОДЕЛИ ОТ ГАМАТА НА МАРКАТА ЗА НУЖДИТЕ НА АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН

Това е 18-тата поредна година за КИА като Генерален спонсор на Аустрелиън Оупън. КИА ще предостави специално оборудвани автомобили на Тенис Австралия.

Официалната церемония по откриването на турнира се състоя в Мелбърн, където посланикът на бранда и носител на 17 титли от Големия Шлем - Рафаел Надал, представи 120-те автомобила с марка КИА, които ще транспортират състезатели, официални гости, организационни екипи, фенове на тениса, медийни представители и ВИП гости. Състезанието стартира на 14-ти януари в Мелбърн и ще завърши със сингъл мъже на 27-ми януари. Автомобилите ще бъдат управлявани от 350 специално обучени шофьори, които се предвижда да изминат над 450 000 км в рамките на състезанието.

„За нас е огромна чест почти две десетилетия да бъдем горд спонсор на един от най-популярните спортове в международен мащаб. С любопитство и интерес очакваме поредното състезание, което вярваме ще бъде най-вълнуващия тенис турнир до момента,” каза James Cho, Президент на КИА Моторс Австралия.

„КИА е много повече от спонсор на Аустрелиън Оупън, всъщност компанията е високо ценен член на нашето тенис семейство, който дълги години активно помага за развитието на състезанието. Първият признак за старта на Тенис Австралия е наличието на многобройни автомобили КИА в Мелбърн, които се превърнаха в символ на турнира” каза Craig Tiley, Главен изпълнителен директор на Тенис Австралия.

За да отпразнува дългогодишното си партньорство, КИА ще представи многобройни он- и оф-лайн програми за феновете на тениса по света. Активацията “AO Selfie Contest” дава възможност на запалянковците да споделят своите любими моменти по време на състезанието в социалните мрежи, докато 68 късметлии от клиентите на марката, избрани на случен принцип в 28 държави, ще получат билети за полу-финалите.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: