ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Kia дава име на бъдещето - Концепция Futuron

like0 unlike0
Auto-Press 08 Nov 2019 Новини
60
0
Kia дава име на бъдещето -  Концепция Futuron

Kia поглежда в бъдещето си - на китайския панаир на вноса CIIE (China International Import Expo) в Шанхай производителят показва как могат да изглеждат превозните средства утре или след утрешния ден с „Концепция Futuron“, която е всъщностразрабтока за бъдещо SUV купе. С него от Kia искат да дадат перспективен поглед към дизайна на бъдещите електрически превозни средства на марката. Това се отнася и до името, събирателна дума от английските думи „Future“ и „on“.

Концептуалното изследване съчетава елегантни пропорции с ясно проектирани линии и повърхности. Превозното средство има олекотена каросерия, изцяло електрическо задвижване на четирите колела и гъвкав високотехнологичен интериор, който трябва да осигури спокойно и безпроблемно шофиране на ниво 4 автономност.

Дизайнът на Futuron изглежда елегантен от всеки ъгъл. Концептуалният автомобил е дълъг 4,85 метра и висок 1,55 м. Междуосието е 3,00 м. Тази форма на каросерията подсигурява добре разполагането на изцяло електрическия задвижващ механизъм. Батерията и етирите мотора на колелата са интегрирани под колата в пода на автомобила. Така се осигурява нисък център на тежестта на превозното средство. Машината предлага и много динамика на шофиране, благодарение на модерната напълно електрическа система за задвижване, бързо реагираща заради електрическата си същност.

Futuron разполага и с реинтерпретация на радиаторната решетка, създадена от бившия гравен дизайнер Петер Шрайер – Тигрова усмивка, която е запазена марка на Kia от десетилетие.

Подобно на концепцията „Imagine by Kia“, която беше представена в Женева през март 2019 г., този нов дизайн на предните части показва как може да изглежда бъдещото лице-етикет за електрическите превозни средства на Kia.

Volvo Cars отбелязва 10 години в семейството на Geely

Подобни

Sián FKP 37: Първият съвместен проект на Lamborghini и LEGO Technic (Видео)

Sián FKP 37: Първият съвместен проект на Lamborghini и LEGO Technic (Видео)

Automobili Lamborghini разпространи подробности за първия си съвместен проект с LEGO Technic- LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP...

Nissan с 4-годишен план за трансформация. Идват 12 нови модела и нова Z-ка (Видео)

Nissan с 4-годишен план за трансформация. Идват 12 нови модела и нова Z-ка (Видео)

Днес Nissan Motor обяви, че компанията поставя началото на нов 4-годишен план за трансформация на компанията, който има за цел да...

И Гран при на Нидерландия отпадна от Сезон 2020 на Формула 1

И Гран при на Нидерландия отпадна от Сезон 2020 на Формула 1

Днес стана ясно, че от Сезон 2020 на Формула 1 отпада и Гран при на Нидерландия, което трябваще да се състои на пистата Зандвоорт....

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: