ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Kia дава име на бъдещето - Концепция Futuron

like0 unlike0
Auto-Press 08 Nov 2019 Новини
55
0
Kia дава име на бъдещето -  Концепция Futuron

Kia поглежда в бъдещето си - на китайския панаир на вноса CIIE (China International Import Expo) в Шанхай производителят показва как могат да изглеждат превозните средства утре или след утрешния ден с „Концепция Futuron“, която е всъщностразрабтока за бъдещо SUV купе. С него от Kia искат да дадат перспективен поглед към дизайна на бъдещите електрически превозни средства на марката. Това се отнася и до името, събирателна дума от английските думи „Future“ и „on“.

Концептуалното изследване съчетава елегантни пропорции с ясно проектирани линии и повърхности. Превозното средство има олекотена каросерия, изцяло електрическо задвижване на четирите колела и гъвкав високотехнологичен интериор, който трябва да осигури спокойно и безпроблемно шофиране на ниво 4 автономност.

Дизайнът на Futuron изглежда елегантен от всеки ъгъл. Концептуалният автомобил е дълъг 4,85 метра и висок 1,55 м. Междуосието е 3,00 м. Тази форма на каросерията подсигурява добре разполагането на изцяло електрическия задвижващ механизъм. Батерията и етирите мотора на колелата са интегрирани под колата в пода на автомобила. Така се осигурява нисък център на тежестта на превозното средство. Машината предлага и много динамика на шофиране, благодарение на модерната напълно електрическа система за задвижване, бързо реагираща заради електрическата си същност.

Futuron разполага и с реинтерпретация на радиаторната решетка, създадена от бившия гравен дизайнер Петер Шрайер – Тигрова усмивка, която е запазена марка на Kia от десетилетие.

Подобно на концепцията „Imagine by Kia“, която беше представена в Женева през март 2019 г., този нов дизайн на предните части показва как може да изглежда бъдещото лице-етикет за електрическите превозни средства на Kia.

Volkswagen търси своя пай в електрификацията на Китай Hyundai добавя нови 13 еко предложения в портфолиото си

Подобни

PEUGEOT MOTOCYCLES С ГОРДОСТ СЕ ВКЛЮЧВА В ЕНЕРГИЙНИЯ ПРЕХОД НА ЕЛИСЕЙСКИЯ ДВОРЕЦ С PEUGEOT e-LUDIX

PEUGEOT MOTOCYCLES С ГОРДОСТ СЕ ВКЛЮЧВА В ЕНЕРГИЙНИЯ ПРЕХОД НА ЕЛИСЕЙСКИЯ ДВОРЕЦ С PEUGEOT e-LUDIX

Френският производител Peugeot Motocycles е избран от Елисейския дворец да подкрепи енергийния му преход. Новият електрически...

Мистериозно MASERATI обикаля по улиците на Модена

Мистериозно MASERATI обикаля по улиците на Модена

MASERATI обяви, че през май следващата година ще станем свидетели на премиерата на изцяло нов за марката модел, който за момента...

Това е новата “космическа звезда” на Mitsubishi

Това е новата “космическа звезда” на Mitsubishi

Новият Mitsubishi Space Star ще отпразнува официалната си световна премиера на 28 ноември 2019 г. в Тайланд. Но вече...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: