ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Kawasaki W800 - с готин ретро чар - видео

like0 unlike0
Auto-Press 27 May 2020 Новини
73
0

Kawasaki W800 - с готин ретро чар - видео

Kawasaki W800 - с готин ретро чар - видео
/add_images/news/052020/s_1590562802_332.jpg
  1. Kawasaki W800 - с готин ретро чар - видео

Специално за auto-press.net от Райнер Унрух, Global Press, Гросгерау, Германия

"Но това е красота" или "Cool retro bike" - такива възклицания заедно със задължителните "палци нагоре" често могат да бъдат чути, когато пристигнете пред кафенето с Kawasaki W800. Предшественикът на W800 беше почти толкова красив като модела за 2020, но технически не бе съвсем актуален. Тъй като мотористът трябва да следи добре нещата на пътя, светлината беше променена. Сбогом халоген - добре дошъл LED! Могат ли да го направят? Не бихте си помислили, че тази смяна изобщо отговаря на ретро духа на мотора.

Разбира се, че могат. В крайна сметка светлината служи на сигурноста. Както и възможността за безопасно прилагане на спирачките. Тъй като машината има по-добра спирачна система с инсталиран ABS, барабанната спирачка е изхвърлена. Предните и задни дискови спирачки и по-голямата телескопична вилка допринасят за по-голяма безопасност.

След като изпиете кафето и разкажете достатъчно за Kawasaki W800, е време да обиколите круизно града с красивата японка. Седите добре на непрекъснатата, доста широка седалка с оребрена тапицерияа. На дълъг път обаче трябва да правите кратка почивка всеки път, когато пълвните гориво - по време на пробните карания едно зареждане беше достатъчно за около 170 километра пробег. Кормилото е добре оформено, седналото положение е сравнително право, коленете са свободно огънати. Готино чувство за каране на машината в крайцер режим, подходящо при скорости до 130 км/ч. Но малко изтощително в дългосрочен план за пътуване.

Лесно е дори при превключване и свързване. Петте предавки могат да бъдат превключвани удобно. И ако предавката бъде преместена твърде бързо съединителят смазва скока, който компенсира всякакво движение. W800 не е рязко набиращ обороти, а е солиден спътник за ежедневието.

Таблото е ясно с двата си кръгли инструмента за скорост и обороти и има всичко необходимо. Проблемът е, че липсва индикатор за нивото на горивото. Това е малко прекалено ретро! Когато бензинът започва да свършва светва жълта светлина и излиза мигащият нервно надпис "Гориво, гориво".

Предпочетохме да не тестваме колко оставащо гориво имамео в резервоара и какво разстояние все още може да бъде изминато. Съветът ни е - просто зареждайте след 170 километра!

Звукът от двете изпускателни тръби е разработен и адаптиран от техниците и инженерите така, че Kawa W800 да не става непопулярен в градските с ограничение 30 км/ч зони или пред уличните кафенета.

Двигателят е двуцилиндров с въздушно охлаждане, има максимална мощност от 48 к.с. и затова е изисква за каране лиценз A2.

Kawasaki W800 тежи около 220 килограма и има вместимост на резервоара 15 литра. Максималната скорост е около 170 км/ч, а двигателят отговаря на стандарта Euro4. Машината е забавна като малко конче и е подходяща за средно дълги обиколки.

Технически данни Kawasaki W800:

- Двигател: двуцилиндров, четиритактовя, с въздушно охлаждане, четири клапана на цилиндър

- Обем: 773 куб.см.

- Мощност: 35 кВт / 48 к.с. при 6000/мин

- Макс. въртящ момент: 62,9 Нм при 4800/мин

- Предна спирачка: 320-милиметров диск с двубутален плаващ апарат

- Задна спирачка: 270 мм диск с двубутален плаващ суппорт

- Капацитет на резервоара: 15 l

- Готово тегло: 226 кг

- Височина на седалката: 790 мм

- Максимална скорост: 166 км / ч

- Цена: от 9995 евро

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: