ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Karsan с първата поръчка за автономния си Atak Electric!

like0 unlike0
Auto-Press 15 May 2020 Новини
55
0

Karsan с първата поръчка за автономния си Atak Electric!

Karsan с първата поръчка за автономния си Atak Electric!
/add_images/news/052020/s_1589540402_443.jpg
  1. Karsan с първата поръчка за автономния си Atak Electric!

- Автономният автобус на Karsan тръгва по пътя в Румъния!

Изнасяйки електрическите превозни средства за обществен транспорт, които произвежда в Турция, за целия свят, Karsan получи и първата си поръчка за автономния си Atak Electric – автобус с функции за автономно шофиране. BSCI, водеща технологична компания в Румъния, поръча един автономен Atak Electric за да го използва в индустриалния парк в град Плоещi. Автономният Atak Electric ще бъде на пилотно обслужване в предварително определен проект и ще бъде доставен на BSCI до края на годината. С тази първа и много важна от следващи инициативи в областта на технологиите Karsan ще отбележи първата си европейска продажба за автономна машина в 8-метровия автобусен клас с тази доставка за Румъния.

Като заяви, че Karsan все още се вълнува от перспективата да произвежда иновативни продукти, въпреки пандемията на коронавирус (Covid-19), главният изпълнителен директор на Карсан Окан Баш заяви: „Ние бързо привлякохме вниманието в Европа с нашия автономен Atak Electric, с ниво 4 на автономност и получихме тази поръчка от BSCI, една от важните технологични компании в Румъния. Тази поръчка допълнително затвърждава нашата вяра в успеха на проекта ни. Autonomous Atak Electric е първият електрически автобус с автономни шофьорски умения, адаптирани към реалните пътни условия. Освен това тази поръчка, която очакваме да доставим до края на годината, ще отбележи първите продажби на автономни проекти на Karsan за 8-метровия автобус. Благодарение на водещия ни подход в решенията за устойчив транспорт, ние продължаваме усилията си, без да забавяме дори през дните на пандемията. Говорейки за това, надявам се, че ще преминем през тази пандемия възможно най-скоро и отново ще се върнем към онези здрави дни. “

Проектът, който се осъществява от екипа за научноизследователска и развойна дейност на Karsan, дава на Atak Electric умения за автономно шофиране от ниво 4. За проекта компанията си сътрудничи с ADASTEC CORP., които имат опит в автономните превозни средства и очаква през август да завърши първия прототип за автономния автомобил Atak Electric след интегрирането на автономни софтуерни програми от ниво 4, разработени от ADASTEC CORP., В електрическата и електронната архитектура и софтуер за електрически превозни средства на Atak Electric, а тестовете, симулацията и валидирането на автомобила ще продължат до края на годината.

Отбелязвайки 53-ата си годишнина тази година в турската автомобилна индустрия, Карсан произвежда на модерните си съоръжения собствени превозни средства, както и части за известните световни марки в сектора на търговските превозни средства. Компанията се занимава с производство на търговски превозни средства от 1981 г., а фабриката й в Хасанаша в Бурса има капацитет да произвежда до 18 200 автомобила годишно в една смяна. Фабриката има гъвкава инсталация, която може да произвежда всякакви превозни средства в едни и същи съоръжения от леки автомобили и тежкотоварни автомобили до минивани и автобуси. Намира се на 30 км от центъра на Бурса и е създадена на площ от 207 000 кв.м, 91 000 кв.м от които е затворено пространство.

Karsan е единственият независим производител на автомобили с много марки в Турция повече от 50 години и следващата фаза на компанията, задвижвана и активирана от нейните бизнес партньори и лицензодатели, е да разработи по поръчка версии на нови и съществуващи превозни средства, за да се разшири присъствието си във всички сегменти за превоз на товари и пътници. Работейки за „разработване на иновативни продукти и услуги от идеята до пазара“ и за обслужване на всеки пазарен сегмент, Karsan основно се стреми да засили своята основна линия като производител.

Karsan управлява и развива цялата верига от научноизследователска и развойна дейност до производство, маркетинг, продажби и следпродажбени дейности. В момента компанията произвежда новите леки търговски превозни средства H350 за Hyundai Motor Company (HMC), 10-12-18 m автобуси за Menarinibus и собствените си модели Jest, Atak и Star. Освен това произвежда пълноценни електрически превозни средства от своята вече много известна линия Jest Electric и Atak Electric, в партньорство със световния гигант BMW. Освен производството на превозни средства, Karsan предоставя и редица индустриални услуги в своята фабрика за организирани индустриални зони.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: