ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Karma и Pininfarina с общ проект

like0 unlike0
Auto-Press 14 Mar 2019 Новини
38
0
Karma и Pininfarina с общ проект

Нишовият американски производител на луксозни електромобили Karma Automotive разкри първите подробности за сътрудничеството си с легендарното италианско дизайн студио Pininfarina, като разпространи първото изображение на нов концептуален автомобил, който ще представи по време на международното изложение в Шанхай през тази година.

Без да навлизат в подробности за новата си концепция, от Karma Automotive анонсират, че на изложението Auto Shanghai 2019 (16-25 април), на щанда на марката ще бъдат представени също така ново поколение на електромобила Revero и изцяло новата електрическа концептуална разработка Karma Vision.

"Karma споделя духа на Pininfarina чрез общата отдаденост към впечатляващия дизайн и сме развълнувани за реакцията, която очакваме от крайния продукт на нашето партнорство", споделя Ланс Жу, изпълнителен директор на Karma Automotive.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: