ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Какво планира Nissan Group за Русия

like0 unlike0
Auto-Press 01 Jun 2020 Новини
131
0
Какво планира Nissan Group за Русия

На фона на новия си план за трансформация, Nissan разкри подробности относно плановете си бъдещото присъствие на групата на територията на Русия.

Основен акцент на Nissan за руския пазар ще бъде обновяването на гамата на марката през следващите четири години, въвеждането на нови кросовър и електричеси автомобили, както и нови технологии.

Новите пазарни предложения на Nissan на руския пазар ще бъдат в B-SUV, C-SUV и D-SUV сегментите, ще бъдат лансирани нови поколения на съществуващи модели, ще бъдат представени нови версии на спрени за местиня пазар такива, а по отношение на новите технологии, основен акцент ще бъде системата за полуавтономно управление ProPILOT.

Друг основен акцент в плана за трансформация на Nissan Group е преустановяването на производството на автомобили с марката Datsun в Русия от декември 2020 година.

"Nissan остава отдаден на руския пазар и ние ще продължим да инвестираме в Русия, за да гарантираме устойчив ръст на бизнеса", коментира Франк Торес, вицепрезидент на Nissan за Русия.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: