ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Каква хиперкола си подари Кристиано Роналдо за новата титла (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 02 Aug 2020 Новини
78
0
Каква хиперкола си подари Кристиано Роналдо за новата титла (Видео)

Според информация на Corriere della Sera, за спечелването на деветата титла на Италия, футболистът на Ювентус си е направи впечатляващ подарък под формата на 1 от общо десетте представителя на Bugatti Centodieci, които някога ще бъдат произведени.

Роналдо, който е известен със своята слабост към луксозните, суперспортни и хиперавтомобили, може да се похвали с впечатляваща колекция, в която присъстват Bugatti Chiron и Veyron, Lamborghini Aventador, McLaren Senna, няколко модела на Ferrari и други.

За най-новото си попълнение- Bugatti Centodieci, базовата цена на което бе определена на 8 000 000 евро, обаче Ронадло ще трябва да изчака известно време, като по всяка вероятност ще получи автомобила си през следващата година.

Centodieci беше представено от Bugatti през август миналата година в чест на легендата EB110. Автомобилът е оборудван с 8-литров, W-образен, 16-цилиндров двигател с максимална мощност от 1600 конски сили. Колата е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 2.4 секунди, от 0 до 200 км/ч за 6.1 секунди, а до 300 км/ч за 13.1 секунди. Максималната й скорост на движение е електронно ограничена на 380 км/ч.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: