ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Как правилно да предложим колата за продан?

like0 unlike0
Auto-Press 14 Aug 2019 Новини
179
0
Как правилно да предложим колата за продан?

Ако колата изглежда отвън и отвътре добре със сигурност имате добър шанс да продадете добре напълно запазена машина втора ръка. Важно е обаче да се представи колата на борсите за автомобили в Интернет по позитивен начин - това може значително да намали времето, необходимо за сключване на договор.

Особено важни са две неща - подготовката на колата за продажба, да се наблегне на факта, че вътре и отвън е в добра форма. И да се направи подробно фотографско представяне на автомобила в рекламата.

„Въз основа на първото впечатление потенциалният купувач често решава несъзнателно и в рамките на секунди за или срещу автомобила“, казва Марк Хершбах от платформата за търговия с автомобили Carmato. - "Дори да звучи банално, употребяваните автомобили трябва минат през автомивка преди фотосесията и да се почистят старателно отвътре. Само след това трябва да се добавят допълнителните й положителни характеристики, като добре поддържана сервизна книжка, списък с оборудване и други данни важни като критерий за решение.”

„За купувача ще е добре да погледне отблизо автомобила отвън, като се обърне специално внимание на изгледа отпред и отстрани“, казва Хершбах. - “ Трябва да има поне една снимка на кабината и багажника. Всичко останало е по избор, но насърчава положителното впечатление. Плюсове носят и индивидуалното специално оборудване, което определено отваря още място за добър избор.”

Разбира се, наложително е реалистичното ценообразуване, за да се запазят сериозните перспективи. Интерес представлява също дали превозното средство е било използвано преди това за частни или служебни цели, предишният му брой притежатели, датата на следващата основна сервизна проверка и евентуални повреди получени при аварии и техните ремонти.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: