ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Как да обезопасим ремаркето?

like0 unlike0
Auto-Press 31 Mar 2020 Новини
408
0
Как да обезопасим ремаркето?

Висококачествените каравани и ремаркета са доста апетитна цел за апашите. Как можете най-добре да ги защитите? Специалистът по тегленето Rameder има за вас правилните съвети.

Подходящо място за паркиране има първи приоритет. Защото ако паркирате ремаркето си например в заключен гараж или в оградено място, а не в лесно достъпна алея, вероятно ще отложите появата на прилепливите пръсти предварително“ - казват от Rameder.

В допълнение, ремаркето може да бъде подсигурено с класическа брава, например в областта на съединяването. Подобно на велосипедите, има три класа на защита за това. Ключалката, която често се монтира директно от производителя, попада в класа "ниска защита".

Става по-интересно от средния клас нататък - кутията за заключване може да гарантира добра защита срещу кражба. Става дума за кутия, изработена за предпочитане от закалена стомана и заключване.

Най-високото възможно ниво е постигнато от сертифицирани ключалки за ремаркета, които се предлагат с индивидуални конструкции и висококачествени материали. Колко пари ще похарчите за тях трябва да се базира на отговора за стойността на ремаркето.

Всесезонните гуми са с все по-добри показатели

Подобни

Зарядна станция на всички бензиностанции в Германия

Зарядна станция на всички бензиностанции в Германия

Германското правителство ще задължи всички бензиностанции на територията на страната да инсталират зарядни станции за...

Заводът на Volvo Cars в Чънду, Западен Китай, се захранва от 100% възобновяема електроенергия

Заводът на Volvo Cars в Чънду, Западен Китай, се захранва от 100% възобновяема електроенергия

Употребата на възобновяеми източници на енергия ще намали емисиите на CO2 с над 11 000 тона годишно Производственият завод на...

Западна Европа със спад от 57% през май

Западна Европа със спад от 57% през май

Данните на статистическата агенция LMC Automotive сочат, че регистрациите на нови автомобили в Западна Европа през изминалия месец...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: