ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Как да обезопасим ремаркето?

like0 unlike0
Auto-Press 31 Mar 2020 Новини
408
0
Как да обезопасим ремаркето?

Висококачествените каравани и ремаркета са доста апетитна цел за апашите. Как можете най-добре да ги защитите? Специалистът по тегленето Rameder има за вас правилните съвети.

Подходящо място за паркиране има първи приоритет. Защото ако паркирате ремаркето си например в заключен гараж или в оградено място, а не в лесно достъпна алея, вероятно ще отложите появата на прилепливите пръсти предварително“ - казват от Rameder.

В допълнение, ремаркето може да бъде подсигурено с класическа брава, например в областта на съединяването. Подобно на велосипедите, има три класа на защита за това. Ключалката, която често се монтира директно от производителя, попада в класа "ниска защита".

Става по-интересно от средния клас нататък - кутията за заключване може да гарантира добра защита срещу кражба. Става дума за кутия, изработена за предпочитане от закалена стомана и заключване.

Най-високото възможно ниво е постигнато от сертифицирани ключалки за ремаркета, които се предлагат с индивидуални конструкции и висококачествени материали. Колко пари ще похарчите за тях трябва да се базира на отговора за стойността на ремаркето.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: