ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Кажи ми къде да паркирам?

like0 unlike0
Auto-Press 13 Jun 2019 Новини
45
0
Кажи ми къде да паркирам?

За повечето хора нивото на разходите са най-важният фактор при избора на място за паркиране. 79% от анкетираните посочват това като основен фактор, следван от разстоянието до целта - 74%. Това е резултат от проучване на Parkopedia, доставчик на цифрови услуги за паркиране.

При резервиране на място за паркиране ценовото предимство не е единственият решаващ фактор. Изненадващо, специалните оферти за високоплатените лица с доход, започващ от 150 000 евро, са два пъти по-важни, отколкото за хората с доход под 25 000 евро. И още една констатация в проучването - шофьорите искат превозното средство и паркирането им да бъдат по-интегрирани и персонализирани в бъдеще.

54% от анкетираните казват, че навигационната система на автомобила трябва автоматично да ги води до места близо до тяхната дестинация, където има място за паркиране. 51% също така искат персонални препоръки за паркиране от своята навигационна система.

Това не е изненадващо, защото освен цената и разстоянието, допълнителни критерии играят важна роля за анкетираните поотделно - например ограничения на височината или наличието на места за паркиране за хора с увреждания или станции за зареждане с ток на електромобилите или хибридите им.

Около една трета от шофьорите търсят паркинг чрез навигационната система на автомобила си, докато 38% използват мобилни приложения.

Новият CORVETTE ! (Видео)

Подобни

С Opel “myDigitalService” клиентът винаги е информиран

С Opel “myDigitalService” клиентът винаги е информиран

• Директна връзка – сервизният център изпраща актуална информация за етапа на сервизните работи • Подробна документация – снимки...

KIA произведе 3 000 000 коли в САЩ

KIA произведе 3 000 000 коли в САЩ

Американското производствено подразделение на KIA- Kia Motors Manufacturing Georgia (KMMG), обяви, че компанията е постигнала още...

Twindosing /двойното дозиране/ почиства по-добре!

Twindosing /двойното дозиране/ почиства по-добре!

Двойният шев държи по-добре. Така и двойното впръскване на гориво - Twindosing почиства по-добре отработилите газове и новото...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: