ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Кажи ми къде да паркирам?

like0 unlike0
Auto-Press 13 Jun 2019 Новини
39
0
Кажи ми къде да паркирам?

За повечето хора нивото на разходите са най-важният фактор при избора на място за паркиране. 79% от анкетираните посочват това като основен фактор, следван от разстоянието до целта - 74%. Това е резултат от проучване на Parkopedia, доставчик на цифрови услуги за паркиране.

При резервиране на място за паркиране ценовото предимство не е единственият решаващ фактор. Изненадващо, специалните оферти за високоплатените лица с доход, започващ от 150 000 евро, са два пъти по-важни, отколкото за хората с доход под 25 000 евро. И още една констатация в проучването - шофьорите искат превозното средство и паркирането им да бъдат по-интегрирани и персонализирани в бъдеще.

54% от анкетираните казват, че навигационната система на автомобила трябва автоматично да ги води до места близо до тяхната дестинация, където има място за паркиране. 51% също така искат персонални препоръки за паркиране от своята навигационна система.

Това не е изненадващо, защото освен цената и разстоянието, допълнителни критерии играят важна роля за анкетираните поотделно - например ограничения на височината или наличието на места за паркиране за хора с увреждания или станции за зареждане с ток на електромобилите или хибридите им.

Около една трета от шофьорите търсят паркинг чрез навигационната система на автомобила си, докато 38% използват мобилни приложения.

Bridgestone разширява своето портфолио от първокласни гуми и решения за мобилност В Англия ще ловят шумните машини на пътя с пътните камери

Подобни

760 конски сили за най-мощния сериен Ford

760 конски сили за най-мощния сериен Ford

В началото на годината Ford разкри първите подробности за суперспротната версия Shelby GT500 на Mustang 2020, но запази в...

MINI Clubman 2019 с премиера в България (Видео)

MINI Clubman 2019 с премиера в България (Видео)

Малко повече от месец след световната си премиера, версията 2019 година MINI Clubman вече присъства официално и на...

Nissan произведе 10 000 000 коли в завода си в Съндърланд

Nissan произведе 10 000 000 коли в завода си в Съндърланд

Отбеляза ново производствено постижение в Европа, след като марката отчете 10 000 000 сглобени коли във фирмения си завод...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: