ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Кажи ми къде да паркирам?

like0 unlike0
Auto-Press 13 Jun 2019 Новини
45
0
Кажи ми къде да паркирам?

За повечето хора нивото на разходите са най-важният фактор при избора на място за паркиране. 79% от анкетираните посочват това като основен фактор, следван от разстоянието до целта - 74%. Това е резултат от проучване на Parkopedia, доставчик на цифрови услуги за паркиране.

При резервиране на място за паркиране ценовото предимство не е единственият решаващ фактор. Изненадващо, специалните оферти за високоплатените лица с доход, започващ от 150 000 евро, са два пъти по-важни, отколкото за хората с доход под 25 000 евро. И още една констатация в проучването - шофьорите искат превозното средство и паркирането им да бъдат по-интегрирани и персонализирани в бъдеще.

54% от анкетираните казват, че навигационната система на автомобила трябва автоматично да ги води до места близо до тяхната дестинация, където има място за паркиране. 51% също така искат персонални препоръки за паркиране от своята навигационна система.

Това не е изненадващо, защото освен цената и разстоянието, допълнителни критерии играят важна роля за анкетираните поотделно - например ограничения на височината или наличието на места за паркиране за хора с увреждания или станции за зареждане с ток на електромобилите или хибридите им.

Около една трета от шофьорите търсят паркинг чрез навигационната система на автомобила си, докато 38% използват мобилни приложения.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: