ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

JAGUAR LAND ROVER разработва ново поколение 3D прожекционен екран

like0 unlike0
Auto-Press 20 Aug 2019 Новини
41
0
JAGUAR LAND ROVER разработва ново поколение 3D прожекционен екран

JAGUAR LAND ROVER обяви, че компанията работи по създаването на нова 3D технология, като част от следващото поколение на прожекционна бордова система.

От автомобилния производител коментират, че иновативната технология е в състояние да прожектира образ пред водача, което потенциално би подобрило времето му за реакция в опасни ситуации. В същото време, пътниците ще могат да разчитат на допълнително мултимедийно развлечение в случаите когато превозното средство се намира в автономен режим на управление.

От JAGUAR LAND ROVER споделят, че новата технология е в състояние да подава критична информация от различни системи за повишаване на активната безопасност, като тази за предупреждение при неволно напускане на пътното платно и навигационната система, което ще бъде от особена помощ при ниска видимост през нощта или при сложни климатични условия на пътя.

По отношение на допълнителното мултимедийно развлечение, новата технология, която е част от семейството иновации на JAGUAR LAND ROVER- Smart Cabin, ще позволи на пътниците да гледат 3D филми и клипове, като за правилното позициониране на картината ще отговаря система за проследяване на телата и погледа на пасажерите.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: