ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Иван Влъчков се изправя през следващото си предизвикателство на Дракон

like0 unlike0
Auto-Press 13 Sep 2018 Новини
85
0
Иван Влъчков се изправя през следващото си предизвикателство на Дракон

Иван Влъчков ще се изправи пред следващото си предизвикателство за този сезон. Пилотът на Дамасцена Алба ще участва на писта Стара Загора, като заради ремонтните дейности в града състезанието тази година ще се проведе на трасето Дракон край Калояново.

Състезанието ще е 4-и кръг от националния шампионат на Затворен маршрут, като в първите 3 кръга в Бургас, Хасково и Русе шампионът Влъчков записа 3 победи и е убедителен лидер в генералното класиране.

Сред основните му конкуренти сега ще бъдат Давид Будев от Влъчков Рейсинг с Хонда Сивик, ветеранът Стоян Апостолов (Хонда Сивик) и Станислав Паришков с Опел Астра.

За последно на Дракон надпревара от пистовия шампионат имаше през 2016 г. Тогава състезанието беше последен кръг от шампионата и Иван спечели и двата състезателни манша.

„За нас това, че състезанието ще се проведе на Дракон не променя нищо, сподели Влъчков. – Готови сме за надпреварата и очакваме силна конкуренция, като се надяваме повече пилоти да участват.“

В края на следващата седмица (22-23 септември) Иван ще кара и на планинското изкачване Шипка Дамасцена, което ще е 5-и кръг от шампионата. Това ще е първо планинско за сезона за 19-годишния пилот.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: