ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Юън Макгрегър и Чарли Борман с електрически Harley-Davidson в новото си LONG WAY UP приключение

like0 unlike0
Auto-Press 04 Aug 2020 Новини
83
0
Юън Макгрегър и Чарли Борман с електрически Harley-Davidson в новото си LONG WAY UP приключение

Apple TV+ разкри първите подробности за новата мотоциклетна приключенска поредица LONG WAY UP с Юън Макгрегър и Чарли Борман, които се събират отново десетилетие след последната си авантюра на две колела. Първият епизод на LONG WAY UP ще бъде излъчен по Apple TV+ на 18 септември, а следващите ще се излъчват на седмична база.

Документалната поредица LONG WAY UP, която се явява продължение на Long Way Round и Long Way Down, ще ни запознае с приключението на Юън Макгрегър и Чарли Борман с техните електрически мотоциклети Harley-Davidson LiveWire, по време на което за 100 дни са били изминати почти 21 000 километра през 13 държави с начало Ушуая в Южна Америка. След това двамата приятели са преминали последователно през Аржентина, Чили, Боливия, Перу, Еквадор, Колумбия, Централна Америка и Мексико.

Електрическият Harley-Davidson LiveWire предлага възможност за ускорение от 0 до 96 км/ч за под 3.5 секунди и свободен пробег от до 110 мили или около 180 километра, а презареждането на батерията може да бъде осъществено по два начина- директно от домашната инсталация и бърз заряд.

С премиерата на LiveWire, легендарната марка дебютира и специалното приложение за мобилни телефони H-D™ Connect Service, което дава допълнителна функционалност под формата на обратна връзка по отношение на заряда на батерията на мотора, карта със зарядни станции, време за достигане на пълен заряд след свързване към зарядна инсталация, локализация на превозното средство, проследяване при кражба, подробна сервизна информация и други.

В оборудването на HARLEY-DAVIDSON LiveWire са включени регулируемо окачване, чувствителен на допир HD екран, възможност за избор между три основни цвята и допълнителна персонализация.

Промени в ръководството на FORD Fiat-Chrysler Automobiles и Waymo ще работят и за автономни лекотоварни автомобили

Подобни

Новият пистов хиперкар на PEUGEOT и TOTAL (Видео)

Новият пистов хиперкар на PEUGEOT и TOTAL (Видео)

Peugeot разкри нови подробности за програмата си за завръщане в състезанията за издръжливост на FIA- FIA World Endurance...

Bridgestone обяви проект за спиране на дейността в завода си в Бетюн във Франция

Bridgestone обяви проект за спиране на дейността в завода си в Бетюн във Франция

• Структурната мярка е единственият приложим вариант за защита на конкурентоспособността на дейността на Bridgestone в Европа •...

Електрическият F-150 на Ford ще предложи върхово ускорение и мощност (Видео)

Електрическият F-150 на Ford ще предложи върхово ускорение и мощност (Видео)

Успоредно със стартирането на производството на изцяло новото поколение на бестселъра си F-150 в легендарния комплекс Ford Rouge...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: