ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Интегриран чадър и за SKODA SCALA

like0 unlike0
Auto-Press 11 Feb 2019 Новини
192
0
Интегриран чадър и за SKODA SCALA

В портфолиото аксесори Simply Clever на SKODA фигурират десетки хитроумни предложения, основната цел на които е да направят удоволствието от притежанието и ползването на автомобилите на марката още по-високо. Сред предлаганите елементи за разделите за товарното отделение, интегрирани куки за чанти, държачи на бутилки, дрехи и мобилни телефони, кошчета за малки боклуци, сгъваеми масички, допълнителни мрежести отделения, стъргалки за лед и много други.

Един от най-отличителните в порфолиото от над 60 Simply Clever предложения на SKODA обаче продължава да бъде интегрираният чадър, който дебютира с първото поколение на флагмана SUPERB. В момента, спасителният аксесоар е наличен като стандартно или допълнително оборудване в буквално всички модели на марката, като при FABIA, RAPID, OCTAVIA и KAROQ той е позициониран по дредната пътническа седалка, а при UPERB и KODIAQ, а вече и при изцяло новия компактен модел SCALA, в специално гнездо в предните врати.

SKODA SCALA, производството на която започна в Млада Болеслав в края на миналата седмица, е първата кола на марката, която е разработена на MQB-A0 платформата на VW Group, която дава възможност за интегрирането на по-типични за автомобиблите от горни сегменти системи, както и постигането на по-висока безопасност. В оборудването на новия модел ще могат да бъдат открити система за следване на пътното платно, адаптивен круз контрол, система за предупреждение при опасност от удар и други.

SCALA ще стъпи на пазара през първата половина на тази година с избор между пет двигателни версии, максималните мощности на които ще варират от 90 до 150 конски сили.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: