ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

INFINITI с първи снимки на Qs Inspiration

like0 unlike0
Auto-Press 12 Apr 2019 Новини
255
0
INFINITI с първи снимки на Qs Inspiration

Броени дни преди началото на междунардоното изложение в Шанхай през следващата седмица, INFINITI разпространи първите снимки на новата си концептуална разработка Qs Inspiration, която ще дебютира на салона.

С Qs Inspiration, от INFINITI демонстрират вижданията си за един електрифициран спортен седан на близкото бъдеще, като успоредно с това поставят началото на появата на изцяло нов сериен модел.

"През последните 30 години INFINITI си изгради репутация с въвеждането на нови технологии, които доставят удоволствие и дават увереност на водачите", коментират от марката. "Времето на електрификацията ни дава възможност да демонстрираме наново своите възможности като марка иноватор, която е готова да навлезе бързо и решително в тази развиваща се и вълнуваща част на пазара".

Концепцията Qs Inspiration е разработена на базата на нова платформа, създадена специално с идята за вграждане на електрифицирана задвижваща система. По отношение на вътрешността, от INFINITI споделят, че той е конфигуриран в две основни зони- с изчистен кокпит с основен акцент върху водача и неговото изживяване, и релаксираща и просторна зона за пътниците.

Автосалон Ню Йорк 2019: HYUNDAI показа VENUE

Подобни

Dacia лансира нов корпоративен уебсайт с онлайн конфигуратор

Dacia лансира нов корпоративен уебсайт с онлайн конфигуратор

От началото на юни месец сайтът на марката Dacia в България е с нова, по-модерна визия. Новият портал е в съответствие с обещанието...

Всички електромобили на Volkswagen с 8 години заводска гаранция

Всички електромобили на Volkswagen с 8 години заводска гаранция

Днес Volkswagen разпространи нова информация за изцяло новия си електромобил ID.3, който ще бъде пуснат в серийно...

Това е новото Renault ZOE (Видео)

Това е новото Renault ZOE (Видео)

Днес Renault разпространи първата информация, снимки и видео на новата версия на 100% електрическия модел ZOE. За новото ZOE от...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: