ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Идват 100% електрически BMW 5 Series и 7 Series

like0 unlike0
Auto-Press 27 Jul 2020 Новини
67
0
Идват 100% електрически BMW 5 Series и 7 Series

Днес BMW Group разкри ревизираната си стратегия за развитие за периода до 2030 година и по всичко изглежда, че гигантът застава още по-сериозно зад идеята за електрификация на портфолиото си.

От позицията си на един от лидерите в областта на електрификацията, BMW Group анонсира, че до края на кледващата година групата ще предлага пет изцяло електрически автомобила- BMW i3, MINI Cooper SE, BMW iX3, BMW iNEXT и BMW i4.

След въвеждането на четири основни версии на задвижване при X1, сериозен акцент в близкото развитие на стратегията на групата ще бъде следващото поколение на флагмана 7 Series, който ще се предлага в четири основни варианта на задвижване- бензин и дизел в комбинация с хибридна (48 волта) система, зареждаем (plug-in) и за първи път в историята си в изцяло електрическа версия. Същото модификационно портфолио, в това число и 100% електрически вариант, ще получи и петата серия на баварците.

Като цяло, BMW Group ще разполага с 25 електрифицирани автомобила на пазара до 2023 година, като половината ще бъдат с изцяло електрическо задвижване.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: