ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

И Citroen Grand C4 SpaceTourer получи версия C-Series

like0 unlike0
Auto-Press 21 May 2020 Новини
86
0
И Citroen Grand C4 SpaceTourer получи версия C-Series

Само ден след като анонсира C5 Aircross C-Series, Citroen разкри подробности и за специалната версия на многофункционалния си (MPV) модел Grand C4 SpaceTourer, която ще бъде налична за поръчка от 1 юни тази година.

Седемместният Citroen Grand C4 SpaceTourer, от който има продадени повече от 440 000 екземпляра от лансирането му на пазара през 2013 година, е второто най-продавано MPV предложение в своя сегмент в Европа и във Франция, като държи съответно 21% и 25% пазарен дял.

Със своя модулен втори ред, съставен от три еднакви като габарити и параметри на регулиране седалки, Grand C4 SpaceTourer идва със стилен дизайн, просторен интериор, панорамно челно стъкло и възможност за транспортиране на товари с обем от до 704 литра. В оборудването на многофункционалната кола могат да бъдат открити 15 системи за подпомагане на управлението и повишаване на комфорта и безопасността на пътя.

От Citroen коментират, че при новата версия Grand C4 SpaceTourer C-Series, основен акцент попада върху използваните цветове и материали, както и върху наличното оборудване. Новото предложение на френската марка идва с избор между всички налични при стандартната версия на модела екстериорни цветове, но в интериора е откриваме изцяло нова и тематична за специална версия конфигурация. Тук преобладава сивото, като то контрастира на места с червен шев и черни полирани повърхности.

Grand C4 SpaceTourer C-Series е оборудван със системи за свързаност, мултимедия и навигация като Connect Nav, Connect Assist и Connect Play, камера за задно виждане, автоматична електронна паркинг спирачка, фарове за мъгла с функция за завиване, 17-цолови ZEPHYR Diamond Black алуминиеви джанти и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: