ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

И Bentley възобнови производството

like0 unlike0
Auto-Press 13 May 2020 Новини
28
0
И Bentley възобнови производството

Bentley Motors обяви, че компанията рестартира производствения си процес в дома си в Крю, Великобритания, като въвежда поетапно увеличаване на капацитета, следвайки подробен (250 точки) план за безопасна работна среда.

След като през миналата седмица ръководството на легендарната марка е инструктирала своите 1700 служители за новите правила, от тази седмица стартира производството на Bentayga и Mulsanne, а от следващата ще бъде възобновено и това на Continental GT и Flying Spur.

От Bentley Motors споделят, че през първите няколко седмици, съоръжението ще работи с намален на 50% капацитет, като за целта над 500 служителя ще се завърнат на работните си места в средата на юни.

"Сега е моментът за завръщането с един по-силен бизнес", коментира Адриан Холмарк, председател и изпълнителен директор на Bentley Motors. "Въведохме подробни нови мерки за защита на нашите колеги, нашите семейства и нашите клиенти, и сме убедени, че след целия труд, Bentley ще бъде толкова безопасно място за нашите колеги, колкото където и да било".

"Имаме силен списък с поръчки, около 8 месеца поръчки за производство... Ще увеличаваме (производството) по контролиран и преценен начин, за да гарантираме, че посрещаме това търсене ...".

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: